Gastronomia

Plats Migdia Dilluns 22 i Dimarts 23 de Juliol…

Cocktails & Cakes… Gzz dj!

PREVIEW 2013_ Curtmetratges Dijous 18 de juliol

 www.preview.cat

Plats Migdia Dimecres, Dijous i Divendres…

Monòlegs a la nostra terrassa… Gerard Mesa!

Plats Migdia Dilluns i Dimarts…

Con farcit de cruixidell amb pernil i piquillo (4 persones)

Ingredinents: -coca mexicana per a burritos (2 uni. D'25cm diàmetre) -espàrrecs de marge frescos petits (12 unitats) -pernil serrà (100gr) -pebrot del piquillo (2 unitats) -maionesa (80gr) -enciams brots 1 bossa 100gr aprox -salsa barbacoa (30 gr)...

Pa de vidre amb burratina, tomàquet Sechi i ceba balsàmica (4 persones)

Ingredients: -barra de pa de vidre (1 unitat de 100gr) -4 Burratinas de 100gr. cadascuna -tomàquet Sechi en oli (150gr) -ceba en balsàmic (4 unitats de 30 gr aprox) -brots de rúcula (80gr) -orenga (10gr) Preparació. Tallar el pa de vidre en qua...

Tataki de bonítol amb cireres (per 4 persones)

Ingredients: -llom de bonítol (400gr) -salsa soja (70cl) -vinagre de poma (30cl) -Oli de gira-sol (150cl) Preparació. Tallar el llom de bonítol el mes quadrat possible, marcar a la paella amb un punt alt de calor pels quatre costats i d'una form...

Cocktails & Cakes… Fosi Barry dj!

PREVIEW 2013_ Curtmetratges Dijous 11 de juliol

 www.preview.cat

Monòlegs a la nostra terrassa… Carola Maldonado!

Cocktails & Cakes… Leire dj!

Nova CARTA del CèNTRIC gastrobar by ONA nuit!

 www.centricgastrobar.com

FINANCER

Ingredients: Ametlla 125gr. Farina 125gr. Sucre llustre 375gr. Clara 310gr. Mantega 310gr. Elaboració: Posar la mantega al foc fins aconseguir que quedi daurat, a part barrejar la resta d'ingredients i per últim afegir-hi la mantega calenta.