Gastronomia
dissabte, 20 de juliol del 2013 (22:40)
divendres, 19 de juliol del 2013 (17:00)
dimecres, 17 de juliol del 2013 (18:00)
www.preview.cat
dimarts, 16 de juliol del 2013 (11:49)
dilluns, 15 de juliol del 2013 (18:00)
diumenge, 14 de juliol del 2013 (11:48)
divendres, 12 de juliol del 2013 (20:37)
Ingredinents:
-coca mexicana per a burritos (2 uni. D'25cm diàmetre)
-espàrrecs de marge frescos petits (12 unitats)
-pernil serrà (100gr)
-pebrot del piquillo (2 unitats)
-maionesa (80gr)
-enciams brots 1 bossa 100gr aprox
-salsa barbacoa (30 gr)...
divendres, 12 de juliol del 2013 (20:36)
Ingredients:
-barra de pa de vidre (1 unitat de 100gr)
-4 Burratinas de 100gr. cadascuna
-tomàquet Sechi en oli (150gr)
-ceba en balsàmic (4 unitats de 30 gr aprox)
-brots de rúcula (80gr)
-orenga (10gr)
Preparació.
Tallar el pa de vidre en qua...
divendres, 12 de juliol del 2013 (20:35)
Ingredients:
-llom de bonítol (400gr)
-salsa soja (70cl)
-vinagre de poma (30cl)
-Oli de gira-sol (150cl)
Preparació.
Tallar el llom de bonítol el mes quadrat possible, marcar a la paella amb un punt alt de calor pels quatre costats i d'una form...
divendres, 12 de juliol del 2013 (17:00)
dimecres, 10 de juliol del 2013 (18:00)
www.preview.cat
dilluns, 8 de juliol del 2013 (17:30)
dissabte, 6 de juliol del 2013 (15:08)
divendres, 5 de juliol del 2013 (15:07)
www.centricgastrobar.com
dijous, 4 de juliol del 2013 (17:38)
Ingredients:
Ametlla 125gr.
Farina 125gr.
Sucre llustre 375gr.
Clara 310gr.
Mantega 310gr.
Elaboració:
Posar la mantega al foc fins aconseguir que quedi daurat, a part barrejar la resta d'ingredients i per últim afegir-hi la mantega calenta.