Gastronomia
dijous, 4 de juliol del 2013 (17:36)
INGREDIENTS:
Pannacotta
Llet 100gr
Nata 400gr
Sucre 90gr
Gelatina 6h
Vainilla 1r.
Elaboració:
In fusionar la vainilla amb la llet i el sucre, afegir la gelatina remullada prèviament en aigua freda i reservar.
Muntar.
Altres ingredients
Polpa de...
dijous, 4 de juliol del 2013 (17:34)
INGREDIENTS
Spanacota
salsa anglesa
Nata 1l
Rovell 200gr
Sucre 150gr
Elaboració:
Escalfar la nata i afegir-hi la vainilla perquè infusioni .... un cop bullit, barrejar el sucre amb els rovells fins blanquejar i afegir la nata poc a poc fora del ...
dijous, 4 de juliol del 2013 (17:33)
INGREDIENTS
salsa anglesa:
Nata 1l
Rovell 200gr
Sucre 150gr
Fruita de la passió 1 peça
Xocolata blanca 100gr
Gelat de mango
Mango natural
elaboració
En primer lloc tallar la xocolata blanca a trossets i congelar-lo.
Fer la crema anglesa, escalf...
dijous, 4 de juliol del 2013 (14:40)
www.preview.cat
dimecres, 3 de juliol del 2013 (18:00)
www.preview.cat
dimarts, 2 de juliol del 2013 (18:30)
dilluns, 1 de juliol del 2013 (18:00)
diumenge, 30 de juny del 2013 (14:33)
dissabte, 29 de juny del 2013 (12:00)
divendres, 28 de juny del 2013 (17:30)
dijous, 27 de juny del 2013 (18:56)
dimecres, 26 de juny del 2013 (18:00)
dimarts, 25 de juny del 2013 (19:00)
dilluns, 24 de juny del 2013 (14:00)
diumenge, 23 de juny del 2013 (18:55)