Gastronomia

SOPA DE LITXIS AMB POMA I PANACOTTA A LA VAINILLLA

INGREDIENTS: Pannacotta Llet 100gr Nata 400gr Sucre 90gr Gelatina 6h Vainilla 1r. Elaboració: In fusionar la vainilla amb la llet i el sucre, afegir la gelatina remullada prèviament en aigua freda i reservar. Muntar. Altres ingredients Polpa de...

DRÀCULA

INGREDIENTS Spanacota salsa anglesa Nata 1l Rovell 200gr Sucre 150gr Elaboració: Escalfar la nata i afegir-hi la vainilla perquè infusioni .... un cop bullit, barrejar el sucre amb els rovells fins blanquejar i afegir la nata poc a poc fora del ...

SOLERO A PLAT

INGREDIENTS salsa anglesa: Nata 1l Rovell 200gr Sucre 150gr Fruita de la passió 1 peça Xocolata blanca 100gr Gelat de mango Mango natural elaboració En primer lloc tallar la xocolata blanca a trossets i congelar-lo. Fer la crema anglesa, escalf...

PREVIEW 2013_Curtmetratges Dijous 4 de juliol

 www.preview.cat 

PREVIEW 2013_ II Festival de Curtmetratges de Nous Directors

www.preview.cat

Els plats del menú del Dimecres, Dijous i Divendres al Gastrobar…

Monòlegs a la nostra terrassa… Elías Torres!

Els plats del menú del dilluns i dimarts al CèNTRIC gastrobar…

La bossa nostra en directe!

¿No sabes lo que es el festival AL DEDILLO?

festival AL DEDILLO again!

Monòlegs a la nostra terrassa… Andrés Torres de AruCitys!

Plats Migdia Dimecres 26, Dijous 27 i Divendres 28 de juny

Plats Migdia Dimarts 25 de juny al CèNTRIC gastrobar

Revetlla de Sant Joan 2013 amb Sandúa Selector al CèNTRIC gastrobar!