Gastronomia

Sopar de Sant Joan!

Cocktails & Cakes_ Lullaby dj!

Comencem la temporada de monòlegs… Ramón Tartas!

COCA DE SANT JOAN

Massa mare Farina força 300gr Llevat 25gr Aigua freda 150gr Sal 1 pessic Sucre 10gr Elaboració: Amassar tots els ingredients junts fins aconseguir una massa uniforme, quan aquest pastada hem d'agafar una mica de massa i veure si en estirar ens ...

Plats Migdia Dimecres 19, Dijous 20 i Divendres 21 de juny

Dijous 20 de juny: Monòleg de Ramón Tartas!

Plats migdia Dilluns 17 i Dimarts 18 de juny

Monòlegs a la nostra terrassa… Ramón Tartas!

Cocktails & Cakes_ Jordi Romagosa dj!

Programació MONÒLEGS estiu 2013 al CèNTRIC gastrobar by ONA nuit

Sopar de Sant Joan!

Plats Migdia Dimecres 12, Dijous 13 i Divendres 14 de juny

Del Dilluns 10 al Diumenge 16 de juny… Setmana del Pintxo!

Plats Migdia Dilluns 10 i Dimarts 11 de juny

Avui s´estrena “@gora, el documental”!