Gastronomia
dissabte, 22 de juny del 2013 (12:00)
divendres, 21 de juny del 2013 (18:00)
dimecres, 19 de juny del 2013 (17:30)
dimarts, 18 de juny del 2013 (20:20)
Massa mare
Farina força 300gr
Llevat 25gr
Aigua freda 150gr
Sal 1 pessic
Sucre 10gr
Elaboració:
Amassar tots els ingredients junts fins aconseguir una massa uniforme, quan aquest pastada hem d'agafar una mica de massa i veure si en estirar ens ...
dimarts, 18 de juny del 2013 (19:30)
dilluns, 17 de juny del 2013 (18:30)
diumenge, 16 de juny del 2013 (19:00)
dissabte, 15 de juny del 2013 (18:00)
divendres, 14 de juny del 2013 (18:00)
dijous, 13 de juny del 2013 (17:00)
dimecres, 12 de juny del 2013 (18:00)
dimarts, 11 de juny del 2013 (19:00)
dilluns, 10 de juny del 2013 (17:00)
diumenge, 9 de juny del 2013 (19:30)
dissabte, 8 de juny del 2013 (11:00)