Gastronomia

Setmana del Pintxo… Pintxos a 1€!

Cocktails & Cakes… Gzz dj!

Inauguració Monòlegs 2013_ Dijous 20 de juny!

Plats Migdia Dimecres 5, Dijous 6 i Divendres 7 de juny

PREVIEW 2013_ Festival de Curtmetratges de Joves directors

Plats Migdia Dilluns 3 i Dimarts 4 de juny

Especial Cirera del Baix a ONA nuit restaurant

Cocktails & Cakes… Txarnegö dj!

TIRAMISÚ DE MADUIXA

Ingredients: 2 ous 60 grams de súcre unes 10 maduixes melmelada de maduixa Elaboració: En primer lloc, serparem les clares de les rovells. Als rovells, els hi afegim 60 grams de súcre, i barregem fins que quedi crema. Tallem les maduixes, ...

FILET DE PORC AL WELLINGTON

Ingredients: 2 filets de porc 2 làmines de pasta de full 1 ou 1 gra d'all pimimenta negra llauna de foie sal oli Preparació: Salpebrar els filets. Posem una paella amb una mica d'oli i posem els filets a segellar, daurant-los per tot arreu. Esti...

Canya- Tapa Juny i Juliol!

Pre-estreno “@gora, el documental”

Plats migdia Dimecres, Dijous i Divendres…

Plats migdia Dilluns i Dimarts…

Bravas por la face!