Gastronomia
dimecres, 1 de maig del 2013 (18:00)
dilluns, 29 de abril del 2013 (18:45)
Ingredients:
600 gr Magdalenes
300grs Xocolata cobertura
Nata liquida
Licor
Xocolata encenall
motlles
Preparació
Esmicolem la Magdalena i posem la xocolata al bany Maria fins que quedi ben rebuig un cop afegir a les Magdalenes, si la massa queda ma...
dilluns, 29 de abril del 2013 (18:43)
ingredients:
1 iogurt de llimona
1 mesura de iogurt d'oli de gira-sol
2 mides de iogurt de sucre
3 mides de iogurt de farina
3 ous
1 sobret de llevat en pols o pols de coure
Mantega
La base d'aquesta recepta és prendre com a mesura el gotet de i...
dilluns, 29 de abril del 2013 (18:42)
Ingredients:
• Arròs (600gr)
• Calamars (2)
• 4 sobres de tinta de calamar
• Ceba
• Salsa de tomàquet
• Oli d'oliva
• Sal
• Brou de peix
Elaboració:
Anem a preparar un arròs per unes 4 persones.
Pica una ceba a trossets peti...
dilluns, 29 de abril del 2013 (16:31)
Ingredients:
Mezclum
Tomàquet cherry
nous
Pipes de Gira-sol
Pastanaga
Caramel de vinagre de Mòdena
Pernil Ibèric o Serrano
Formatge de cabra
Vinagre de Mòdena.
Preparació:
Decorarem l'amanida al nostre estil, posarem el pernil sense gens d'ol...
dilluns, 29 de abril del 2013 (16:30)
ingredients:
Massa:
• 150gr. farina
• 1 rovell d'ou
• 75gr. mantega
• 20gr. sucre
• 1c.s aigua
farciment:
• 1 kg. poma
• 100gr. sucre
• 30gr. mantega
Caramel de mantega:
• 100gr. sucre
• 40gr. mantega
Preparació:
Primer tamisem la farina sobre la superfície de treball formant un volcà. Col · loquem la mantega en pomada. I amassem amb la punta dels...
dilluns, 29 de abril del 2013 (16:28)
ingredients
400 grams de fideus (cabell d'àngel)
100gramos de tomàquet triturat
Mitjana ceba
1 gra d'all
Pebrot vermell
Una safata de preparat de paella
Lactonesa (una part de llet per 3 d'oli de gira-sol, all i sal)
1 litre Fumet de peix.
Prep...
dilluns, 29 de abril del 2013 (15:30)
diumenge, 28 de abril del 2013 (16:30)
dissabte, 27 de abril del 2013 (12:00)
divendres, 26 de abril del 2013 (18:30)
dimecres, 24 de abril del 2013 (18:30)
dimarts, 23 de abril del 2013 (19:07)
Ingredients i elaboració per a 4 persones
1 llamàntol.
Un bon brou de peix de calder.
300 gr d'arròs bomba.
3 tomàquets ben vermells i carnosos.
2 cullerada petites de tomàquet concentrat
1 pebrot vermell, 2 nyores.
1 grapat de pèsols, 1 picada...
dimarts, 23 de abril del 2013 (19:06)
Ingredients i elaboració
250 gr. De fideus del n º 0.
4 grans d'all.
Brou de peix.
2 sípies mitjanes.
12 gambes o llagostins.
Musclos.
Oli d'oliva, sal.
Posem els fideus en una paella amb molt poc oli i els posem a foc mitjà fins que quedin rosso...
dimarts, 23 de abril del 2013 (16:30)