Gastronomia

Plats Migdia Dijous i Divendres…

Trufes de xocolata

Ingredients: 600 gr Magdalenes 300grs Xocolata cobertura Nata liquida Licor Xocolata encenall motlles Preparació Esmicolem la Magdalena i posem la xocolata al bany Maria fins que quedi ben rebuig un cop afegir a les Magdalenes, si la massa queda ma...

Pa de pessic de iogurt

ingredients: 1 iogurt de llimona 1 mesura de iogurt d'oli de gira-sol 2 mides de iogurt de sucre 3 mides de iogurt de farina 3 ous 1 sobret de llevat en pols o pols de coure Mantega La base d'aquesta recepta és prendre com a mesura el gotet de i...

Arròs negre amb calamars

  Ingredients: • Arròs (600gr) • Calamars (2) • 4 sobres de tinta de calamar • Ceba • Salsa de tomàquet • Oli d'oliva • Sal • Brou de peix Elaboració: Anem a preparar un arròs per unes 4 persones. Pica una ceba a trossets peti...

AMANIDA AMB XIP DE PERNIL, FRUITS SECS AMB VINAGRE DE MODENA I FORMATGE DE CABRA GRATINAT:

Ingredients: Mezclum Tomàquet cherry nous Pipes de Gira-sol Pastanaga Caramel de vinagre de Mòdena Pernil Ibèric o Serrano Formatge de cabra Vinagre de Mòdena. Preparació: Decorarem l'amanida al nostre estil, posarem el pernil sense gens d'ol...

Pastís tatin

ingredients:   Massa: • 150gr. farina • 1 rovell d'ou • 75gr. mantega • 20gr. sucre • 1c.s aigua farciment: • 1 kg. poma • 100gr. sucre • 30gr. mantega Caramel de mantega: • 100gr. sucre • 40gr. mantega Preparació: Primer tamisem la farina sobre la superfície de treball formant un volcà. Col · loquem la mantega en pomada. I amassem amb la punta dels...

FIDEUA

ingredients 400 grams de fideus (cabell d'àngel) 100gramos de tomàquet triturat Mitjana ceba 1 gra d'all Pebrot vermell Una safata de preparat de paella Lactonesa (una part de llet per 3 d'oli de gira-sol, all i sal) 1 litre Fumet de peix. Prep...

Setmana del Pintxo al CèNTRIC gastrobar…

Plats Migdia Dilluns i Dimarts…

Goodbye Carxofa Prat!

Vermutis al Sol_ La bossa nostra

Vermutis al Sol_ Jackie dj alone!

ARRÒS CALDÓS DE LLAMÀNTOL

Ingredients i elaboració per a 4 persones 1 llamàntol. Un bon brou de peix de calder. 300 gr d'arròs bomba. 3 tomàquets ben vermells i carnosos. 2 cullerada petites de tomàquet concentrat 1 pebrot vermell, 2 nyores. 1 grapat de pèsols, 1 picada...

Arrossejat (FIDEUÀ DE MARISC)

Ingredients i elaboració 250 gr. De fideus del n º 0. 4 grans d'all. Brou de peix. 2 sípies mitjanes. 12 gambes o llagostins. Musclos. Oli d'oliva, sal. Posem els fideus en una paella amb molt poc oli i els posem a foc mitjà fins que quedin rosso...

Plats Migdia Dimecres, Dijous i Divendres…