Gastronomia
dilluns, 22 de abril del 2013 (18:30)
dilluns, 22 de abril del 2013 (13:26)
Ingredients per a 4 persones.
4 pits de pollastre desossats.
Mostassa verd.
Un sobre d'ametlla crocant.
Sal, pebre, oli.
4 patates mitjanes.
8 alls tendres.
Elaboració:
Netegem el pollastre de greix i tallem a daus d'uns 2 cm. Més o menys.
Mac...
dilluns, 22 de abril del 2013 (13:24)
Ingredients i elaboració
1 quilo de carxofes.
600 gr de calamars.
½ quilo de ceba de figueres.
1 raig de vi blanc.
200 gr de peix de sopa.
1 branca de canyella.
Sal, oli d'oliva, pebre.
Fem un fumet sofregint una ceba.
Quan ha agafat color afegim ...
diumenge, 21 de abril del 2013 (16:30)
dissabte, 20 de abril del 2013 (16:30)
divendres, 19 de abril del 2013 (12:00)
dijous, 18 de abril del 2013 (17:30)
dimecres, 17 de abril del 2013 (18:00)
dimarts, 16 de abril del 2013 (18:20)
Ingredients:
2 Mànecs madurs
1 Iogurt natural
2 cullerades de sucre
Preparació:
Pelem el mango i el tallem a quadrets petits i introduïm al congelador deixem durant una hora. Quan aquest congelat ho posem al nostre baso de batedora li afegim unes ...
dimarts, 16 de abril del 2013 (18:19)
Ingredients per a 8 racions:
400 grams de farina de força.
25 g llevat de fleca.
2 culleradetes de sucre.
1 culleradeta de sal.
250 ml d'aigua.
50 ml d'oli d'oliva.
preparació:
Posem l'aigua, que estigui temperada, en un bol. Dissolem en ella el...
dimarts, 16 de abril del 2013 (16:30)
dilluns, 15 de abril del 2013 (18:00)
diumenge, 14 de abril del 2013 (16:30)
dissabte, 13 de abril del 2013 (12:00)
divendres, 12 de abril del 2013 (17:30)