Gastronomia

Vermutis al Sol_ La bossa nostra

DAUS DE POLLASTRE AMETLLATS A LA MOSTASSA VERD AMB SALTAT DE PATATES PALLA I ALLS TENDRES

Ingredients per a 4 persones.  4 pits de pollastre desossats. Mostassa verd. Un sobre d'ametlla crocant. Sal, pebre, oli. 4 patates mitjanes. 8 alls tendres. Elaboració: Netegem el pollastre de greix i tallem a daus d'uns 2 cm. Més o menys. Mac...

CARXOFES AMB CALAMARS

Ingredients i elaboració 1 quilo de carxofes. 600 gr de calamars. ½ quilo de ceba de figueres. 1 raig de vi blanc. 200 gr de peix de sopa. 1 branca de canyella. Sal, oli d'oliva, pebre. Fem un fumet sofregint una ceba. Quan ha agafat color afegim ...

Plats Migdia Dilluns i Dimarts…

Vermutis al Sol_ SleepWalker´s Station

Primavera BURGER festival!

Goodbye Carxofa Prat! ONA nuit restaurant…

Vermutis al Sol_ Txarnegö dj!

Gelat de mango

Ingredients: 2 Mànecs madurs 1 Iogurt natural 2 cullerades de sucre Preparació: Pelem el mango i el tallem a quadrets petits i introduïm al congelador deixem durant una hora. Quan aquest congelat ho posem al nostre baso de batedora li afegim unes ...

Bases per a pizza

Ingredients per a 8 racions: 400 grams de farina de força. 25 g llevat de fleca. 2 culleradetes de sucre. 1 culleradeta de sal. 250 ml d'aigua. 50 ml d'oli d'oliva. preparació: Posem l'aigua, que estigui temperada, en un bol. Dissolem en ella el...

Plats Migdia Dimecres, Dijous i Divendres…

Vermutis al Sol_ SleepWalker´s Station

Plats Migdia Dilluns i Dimarts…

especial Carxofa Prat!

Vermutis al Sol_ Safe & Sound