Gastronomia

LLUÇ AMB SALSA VERDA AMB PATATES FORNERES

Ingredients i elaboració 1 lluç de palangre. Julivert. 4 grans d'all. Oli d'oliva. Sal. 1 mica de safrà. 4 patates mitjanes mona llisa. 1 pebrot vermell. 2 cebes de figueres. 2 pastanagues. Tallem el lluç a rodanxes. Preparem el cap i sofregim ...

RISSOTTO DE SÍPIA A LA TINTA DE CALAMAR

Ingredients i elaboració Arròs arborio. 2 sípies mitjanes. 2 cebes. Vi blanc. 1 nou de mantega. Brou de peix. 1 sobre de tinta de calamar. Oli d'oliva, sal, pebre, 1 bitxo de caiena, all Netegem i trossegem la sípia en fines julianas. Reservem. ...

Plats Migdia Dimecres, Dijous i Divendres…

especial Carxofa Prat

Plats Migdia Dilluns i Dimarts…

Vermutis al Sol_ John McEnroe Selector!

Vermutis al Sol_ Nuca dj alone!

Cocktails & Cakes_ Sandúa Selector!

Activitats culturals al CèNTRIC espai cultural…

www.centric.elprat.cat

CONCURS DE POSTRES

Si t'agrada cuinar aquesta és la teva oportunitat! Amb motiu de les festes del barri Sant Jordi, organitzem un concurs de postres perquè demostris les teves habilitats als fogons. Les bases del concurs són les següents: Bases concurs postres: ...

Plats Migdia Dimecres, Dijous i Divendres…

5è aniversari!

Cals Karxofa, cooperativa de consum egroecològic i responsable fem 5 anys i ho celebrarem el proper dissabte 8 de Juny al parc del Fondo d'en Peixo. ACTIVITATS 11h: Activitats per a infants. 12:30 Cançons i contes infantils amb: Les i Els Mariatxis del Delta. 14h: Dinar popular! 16:00h: CONCERT de: Assabè (Balcan teckno-folk) Grga Pitic Festivala (Balcan gipsy-punk) i també..

Inauguració Cocktails & Cakes!

Plats Migdia Dimarts…

Vermutis al Sol_ Nuca dj alone!