Gastronomia

S´acaba el MARÇ gastronòmic 2013!

Plats migdia Dimecres, Dijous i Divendres…

Plats migdia Dilluns i Dimarts…

Vermutis al Sol_ A ContraVoz

Paterna. Vistes del camp des de l’habitació de l’hotel (i Bonus Track a València capital)

Una altra vegada el País Valencià. El Prat tancava el seu periple per terres valencianes jugant a Manises contra Huracan i a Paterna front el València B. Pels dos desplaçaments, l’equip va allotjar-se al mateix hotel, el Posadas de España de Paterna. I la relació qualitat / Preu i proximitat...

Vermutis al Sol_ Jonathan dj!

Plats migdia Dimecres, Dijous i Divendres…

El primer plat del nostre menú MARÇ gastronòmic..

Plats migdia Dilluns i Dimarts…

El nostre aperitiu del MARÇ gastronòmic 2013

Vermutis Al Sol_ Barnouche Gipsy Swing

Vermutis al Sol_ Konguito dj!

El nostre menú del MARÇ gastronòmic 2013!

TIRAMISÚ DE TORRÓ DE XIXONA

Variant del tradicional tiramisú italià en què la barreja de l'exquisit sabor del torró juntament la suavitat que ens donarà el formatge mascarpone ens proporcionarà un resultat realment sorprenent. Ingredients i elaboració Bescuits tipus me...

MOUSSE DE ARRÒS AMB LLET AMB FRUITS VERMELLS

Ingredients i elaboració 80 gr. d'arròs rodó. ½ l. de llet. 75 gr. de sucre. 20 gr. de mantega. 150 gr de nata culinària per muntar. 90 gr de sucre per muntar les clares. 6 clares d'ou. 5 fulles de gelatina de rebosteria. pell de taronja, lli...