Gastronomia

PAELLA MIXTA

Ingredients i elaboració 1 tassa de cafè d'arròs per persona. Un bon brou vermell de peix. Un parell de gambes per persona. Musclos, Cloïsses, Calamars o / i sípia. Costella de porc, Aletes de pollastre o pollastre trossejat petit. Una picada...

Plats migdia Dimecres, Dijous i Divendres…

¡Disfruta del menú del Ribera!

Plats migdia Dilluns i Dimarts…

Vermutis al Sol_ Miquel Álvarez

Vermutis al Sol_ Trostky dj!

Plats migdia Dimecres, Dijous i Divendres…

Rotllets tailandesos de gambes i verduretes, Poh pia sod

Ingredients: Hòsties d'arròs Fideus d'arròs Gambes cuites cogombre Enciam pastanaga menta fresca Salsa Dues cullerades vinagre arròs Dues de soja Un mica bitxo Una cullerada salsa peix sucre morè Mitjana cullerada Elaboració: Per a la salsa...

Sopa de pollastre i coco, Tom-kha kai

Ingredients: Pit de pollastre porro Ceba tendra pastanaga all Fulls de llima Brou d'au Llet de coco Salsa de peix Pasta de curri groga coriandre Citroneta Elaboració: Tallar el pollastre en tquitos d'un centímetre de costat cada un, reservar T...

Seitan arrebossat

Ingredients (3-4 persones aprox) -Per l'adob: o 1/ 4 tassa d'oli d'oliva o 4 cullerades de shoyu o 1 / 3 tassa de vi blanc o brou de verdures o 2 cullerades de mostassa de Dijon o Suc de mitja llimona o 3 grans d'all picat -Per l'arrebossat o 1 i...

DAUS DE POLLASTRE AMETLLATS A LA MOSTASSA VERD AMB SALTAT DE PATATES PALLA I ALLS TENDRES

Ingredients per a 4 persones 4 pits de pollastre desossats. Mostassa verd. Un sobre d'ametlla crocant. Sal, pebre, oli. 4 patates mitjanes. 8 alls tendres. ELABORACIÓ Netegem el pollastre de greix i tallem a daus d'uns 2 cm. Més o menys. Macerem ...

POMES FARCIDES DE MAR I MUNTANYA

Ingredients i elaboració per a 4 persones 4 pomes golden. 250 gr de carn picada mixta. 12 gambes lagostineras. 1 gra d'all, 1 ou, molla de pa en remull amb llet, pa ratllat. Sal, pebre, oli d'oliva. Pelem les gambes. Les trossegem petites i les...

LASANYA A LA BOLONYESA

Ingredients per a 8 persones 20 plaques de lasanya. ½ kg. De carn de boví i de porc barrejada. 1 ceba mitjana de Figueres. 3 pastanagues. ½ kg. De tomàquets ben vermells i carnosos. Sal, pebre negre, orenga, nou moscada. ½ litre de llet. 2 cu...

ARRÒS THAI

Ingredients i elaboració 250 gr d'arròs basmati o gessamí. 500 gr de pit de pollastre tallada a fines tires. 15 gambes pelades. 2 pastanagues pelades i tallades a fines rodanxes. 1 pebrot vermell pelat i tallat a tires. 100 gr de brots tendres ...

RISSOTTO DE CARBASSA AMB TEMPURA DE "BULL NEGRE"

Ingredients i elaboració Arròs de gra rodó o "arborio" ½ quilo de polpa de carabassa. Brou d'au. 2 cebes de Figueres. 1 raig de vi blanc. Formatge parmesà. 1 nou de mantega. Sal, pebre, oli d'oliva. tempura Bull negre. 6 cullerades de farina. 1 rovell d'ou. Aigua molt freda, gairebé gelada. ½ sobre de llevat químic. Tallem una part de la carbassa a quadrats petits...