Gastronomia
dimarts, 12 de març del 2013 (19:31)
Ingredients i elaboració
1 tassa de cafè d'arròs per persona.
Un bon brou vermell de peix.
Un parell de gambes per persona.
Musclos, Cloïsses, Calamars o / i sípia.
Costella de porc, Aletes de pollastre o pollastre trossejat petit.
Una picada...
dimarts, 12 de març del 2013 (14:19)
dilluns, 11 de març del 2013 (20:10)
diumenge, 10 de març del 2013 (14:07)
divendres, 8 de març del 2013 (20:11)
dimecres, 6 de març del 2013 (14:32)
dimarts, 5 de març del 2013 (14:06)
dimarts, 5 de març del 2013 (13:00)
Ingredients:
Hòsties d'arròs
Fideus d'arròs
Gambes cuites
cogombre
Enciam
pastanaga
menta fresca
Salsa
Dues cullerades vinagre arròs
Dues de soja
Un mica bitxo
Una cullerada salsa peix
sucre morè
Mitjana cullerada
Elaboració:
Per a la salsa...
dimarts, 5 de març del 2013 (12:57)
Ingredients:
Pit de pollastre
porro
Ceba tendra
pastanaga
all
Fulls de llima
Brou d'au
Llet de coco
Salsa de peix
Pasta de curri groga
coriandre
Citroneta
Elaboració:
Tallar el pollastre en tquitos d'un centímetre de costat cada un, reservar
T...
dimarts, 5 de març del 2013 (12:09)
Ingredients (3-4 persones aprox)
-Per l'adob:
o 1/ 4 tassa d'oli d'oliva
o 4 cullerades de shoyu
o 1 / 3 tassa de vi blanc o brou de verdures
o 2 cullerades de mostassa de Dijon
o Suc de mitja llimona
o 3 grans d'all picat
-Per l'arrebossat
o 1 i...
dimarts, 5 de març del 2013 (11:41)
Ingredients per a 4 persones
4 pits de pollastre desossats.
Mostassa verd.
Un sobre d'ametlla crocant.
Sal, pebre, oli.
4 patates mitjanes.
8 alls tendres.
ELABORACIÓ
Netegem el pollastre de greix i tallem a daus d'uns 2 cm. Més o menys.
Macerem ...
dimarts, 5 de març del 2013 (11:39)
Ingredients i elaboració per a 4 persones
4 pomes golden.
250 gr de carn picada mixta.
12 gambes lagostineras.
1 gra d'all, 1 ou, molla de pa en remull amb llet, pa ratllat.
Sal, pebre, oli d'oliva.
Pelem les gambes.
Les trossegem petites i les...
dimarts, 5 de març del 2013 (11:38)
Ingredients per a 8 persones
20 plaques de lasanya.
½ kg. De carn de boví i de porc barrejada.
1 ceba mitjana de Figueres.
3 pastanagues.
½ kg. De tomàquets ben vermells i carnosos.
Sal, pebre negre, orenga, nou moscada.
½ litre de llet.
2 cu...
dimarts, 5 de març del 2013 (11:36)
Ingredients i elaboració
250 gr d'arròs basmati o gessamí.
500 gr de pit de pollastre tallada a fines tires.
15 gambes pelades.
2 pastanagues pelades i tallades a fines rodanxes.
1 pebrot vermell pelat i tallat a tires.
100 gr de brots tendres ...
dimarts, 5 de març del 2013 (11:35)
Ingredients i elaboració
Arròs de gra rodó o "arborio"
½ quilo de polpa de carabassa.
Brou d'au.
2 cebes de Figueres.
1 raig de vi blanc.
Formatge parmesà.
1 nou de mantega.
Sal, pebre, oli d'oliva.
tempura
Bull negre.
6 cullerades de farina.
1 rovell d'ou.
Aigua molt freda, gairebé gelada.
½ sobre de llevat químic.
Tallem una part de la carbassa a quadrats petits...