Gastronomia
dimarts, 5 de març del 2013 (11:33)
Ingredients i elaboració
2 bosses d'espinacs frescos.
10 gambes.
4 albergínies mitjanes.
4 patates vermelles.
½ quilo de tomàquets ben vermell.
Formatge parmesà.
1 nou de mantega.
Sal, pebre, nou moscada, oli d'oliva.
Cognac.
Bullim les pata...
diumenge, 3 de març del 2013 (14:05)
dissabte, 2 de març del 2013 (14:28)
dijous, 28 de febrer del 2013 (14:27)
dijous, 28 de febrer del 2013 (00:30)
dijous, 28 de febrer del 2013 (00:00)
dimecres, 27 de febrer del 2013 (14:22)
dimecres, 27 de febrer del 2013 (00:30)
dimecres, 27 de febrer del 2013 (00:00)
ccriberabaixa.cat
dimarts, 26 de febrer del 2013 (14:04)
dimarts, 26 de febrer del 2013 (00:30)
Después del éxito del QuintoTapa, la Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) impulsa este proyecto gastronómico, del 1 al 31 de marzo, unas jornadas en las que participarán 23 restauradores y que convierten en protagonistas al Pota Blava y la Carxofa Prat, productos gastronómicos estrella de la zona del Baix...
dilluns, 25 de febrer del 2013 (14:24)
dilluns, 25 de febrer del 2013 (00:30)
menú i recepta
diumenge, 24 de febrer del 2013 (12:22)
diumenge, 24 de febrer del 2013 (00:30)
menú i recepta