Gastronomia

LASANYA D’ALBERGÍNIES AMB ESPINACS I GAMBES

Ingredients i elaboració 2 bosses d'espinacs frescos. 10 gambes. 4 albergínies mitjanes. 4 patates vermelles. ½ quilo de tomàquets ben vermell. Formatge parmesà. 1 nou de mantega. Sal, pebre, nou moscada, oli d'oliva. Cognac. Bullim les pata...

Plats Migdia Dilluns i Dimarts…

Vermutis al Sol_ Laboratorio de Samba

Presentació VideoClip “Fosi Barry & The CupCakes”

La GUIA del MARÇ gastronòmic 2013

Comença el MARÇ gastronòmic 2013!

Vermutis al Sol_ John McEnroe Selector!

El cartell del MARÇ gastronòmic 2013

El Menú del Ribera

 ccriberabaixa.cat

Plats Migdia Dimecres, Dijous i Divendres…

NdP MARÇ gastronòmic 2013

Después del éxito del QuintoTapa, la Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) impulsa este proyecto gastronómico, del 1 al 31 de marzo, unas jornadas en las que participarán 23 restauradores y que convierten en protagonistas al Pota Blava y la Carxofa Prat, productos gastronómicos estrella de la zona del Baix...

VideoClip “Fosi Barry & The CupCakes”

Sinfonía (Hotel Ciutat del Prat)

menú i recepta

Plats Migdia Dilluns i Dimarts…

Rustic & Co.

menú i recepta