Gastronomia
dissabte, 23 de febrer del 2013 (00:30)
menú i recepta
divendres, 22 de febrer del 2013 (14:00)
divendres, 22 de febrer del 2013 (00:30)
menú i recepta
dijous, 21 de febrer del 2013 (12:31)
menú i recepta
dimecres, 20 de febrer del 2013 (13:40)
dimecres, 20 de febrer del 2013 (12:24)
menú i recepta
dimecres, 20 de febrer del 2013 (11:50)
Ingredients i elaboracióMedi kg de bacallà dessalat.4 patates mitjanes.Mig litre de crema de llet.Sal, pebre.20 gr de bolets deshidratats.300 cl de crema de llet.Coem el bacallà al forn a 150 graus 15 minuts.Pelem i rentem les patates i les talle...
dimecres, 20 de febrer del 2013 (11:48)
Ingredients i elaboració4 patates mona llisa,1 ceba de figueres.1 botifarra d'ou.1 grapat d'espinacs frescos.12 gambes.Sal, oli d'oliva.Formatge gruyere ratllat.12 ous frescos.Sobrassada.100 gr de bacallà esqueixat.100 gr de mongetes blanques cuit...
dimecres, 20 de febrer del 2013 (11:45)
Ingredients i elaboració de la massa100 gr de farina.Sal.40 gr d'oli d'oliva.50 gr d'aigua freda aprox.Barregem la farina amb la sal i incorporem l'oli. A mesura que anem amalgamant anem tirant l'aigua fins que quedi una bola tova i una mica viscos...
dimecres, 20 de febrer del 2013 (11:44)
Ingredients i elaboració500 gr d'arròs de gra rodó.150 gr de mongetes verdes tallades a julianas.1 pebrot verd i un vermell tallats a quadradets.2 manats d'alls tendres tallats a bastonets.1 ceba gran de figueres tallada petita.3 cors de carxofes...
dimarts, 19 de febrer del 2013 (13:30)
dimarts, 19 de febrer del 2013 (12:24)
menú i recepta
dilluns, 18 de febrer del 2013 (15:30)
dilluns, 18 de febrer del 2013 (12:23)
menú i recepta
diumenge, 17 de febrer del 2013 (20:03)
Els desplaçaments del Prat a Xàtiva i Ontinyent sempre han passat per Énguera, un municipi situat a la comarca de Canal de Navarrès, a l’extrem de València amb Castella-La Manxa. Allà hi és el Portal del Caroig, un hotel pensat, en part, per a equips i estades d’esportistes. Per mi,...