Gastronomia

ONA nuit restaurant

menú i recepta

Vermutis al Sol_ Som Caliu!

Oeste Bar

menú i recepta

Mesón Galicia

menú i recepta

Vermutis al Sol_Viyou dj!

Mar i Muntanya

menú i recepta

GRATEN DE BACALLÀ AMB CREMA AL FUNGHI

Ingredients i elaboracióMedi kg de bacallà dessalat.4 patates mitjanes.Mig litre de crema de llet.Sal, pebre.20 gr de bolets deshidratats.300 cl de crema de llet.Coem el bacallà al forn a 150 graus 15 minuts.Pelem i rentem les patates i les talle...

TRUITA 4 PISOS

Ingredients i elaboració4 patates mona llisa,1 ceba de figueres.1 botifarra d'ou.1 grapat d'espinacs frescos.12 gambes.Sal, oli d'oliva.Formatge gruyere ratllat.12 ous frescos.Sobrassada.100 gr de bacallà esqueixat.100 gr de mongetes blanques cuit...

COCA DE RECAPTE

Ingredients i elaboració de la massa100 gr de farina.Sal.40 gr d'oli d'oliva.50 gr d'aigua freda aprox.Barregem la farina amb la sal i incorporem l'oli. A mesura que anem amalgamant anem tirant l'aigua fins que quedi una bola tova i una mica viscos...

PAELLA DE VERDURES

Ingredients i elaboració500 gr d'arròs de gra rodó.150 gr de mongetes verdes tallades a julianas.1 pebrot verd i un vermell tallats a quadradets.2 manats d'alls tendres tallats a bastonets.1 ceba gran de figueres tallada petita.3 cors de carxofes...

Plats Migdia Dimecres, Dijous i Divendres…

Leiman´s

menú i recepta

Setmana del Pintxo!

La Sal Marina

menú i recepta

Els viatges a Xàtiva i Ontinyent tenen parada i fonda a Énguera

Els desplaçaments del Prat a Xàtiva i Ontinyent sempre han passat per Énguera, un municipi situat  a la comarca de Canal de Navarrès, a l’extrem de València amb Castella-La Manxa. Allà hi és el Portal del Caroig, un hotel pensat, en part, per a equips i estades d’esportistes. Per mi,...