Gastronomia
dimarts, 12 de febrer del 2013 (17:00)
ingredients per a 8 persones:½ litre de brou de pollastre.Fideus fins "cabell d'àngel" 250 gr30 gr de bolets variats deshidratades.2 grans d'all.Bolets de temporada (rovellons, camagrocs, trompetes de la mort ....)Sal, oli d'oliva.
elaboració: Deixem els bolets deshidratades en remull en el brou de pollastre calent que vagi agafant el gust...
dimarts, 12 de febrer del 2013 (16:55)
Ingredients i elaboració3 albergínies mitjanes3 patates mitjanes.½ kg. de carn picada vedella.Sal / pebre / orenga / farigola / un raig de vi negre / 500 gr. de tomàquet triturat.2 cebes mitjanes de Figueres / 3 grans d'all1 nou de mantega / 2 c...
dimarts, 12 de febrer del 2013 (16:54)
Ingredients i elaboració2 cebes,
3 tomàquets ben vermells i madurs,
1 branca d'api,
3 pastanagues.1 kg de peix de roca per fer sopa,
Diverses caps de gambes llagostineras.Pebre vermell de bona qualitat,
Un raig de vi blanc.Sofregim les ve...
dimarts, 12 de febrer del 2013 (16:13)
Ingredients i elaboració2 llamàntols.Un bon brou de peix de calder.300 gr d'arròs bomba.3 tomàquets ben vermells i carnosos.2 cullerada petites de tomàquet concentrat1 pebrot vermell, 2 nyores.1 grapat de pèsols, 1 picada d'all i julivert.Oli ...
dimarts, 12 de febrer del 2013 (16:10)
ingredients:iogurtRemolatxasucre morè
plàtangaleta oreigmentaelaboració:Tritureu iogurt, remolatxa i sucre moreno al gustRetirar la galeta de les oreig i reservar el farcimentTriturar les galetes i d'altra banda remoure bé el farcit as...
dimarts, 12 de febrer del 2013 (16:08)
<!--[if gte mso 9]>
Normal
0
21
false
false
false
MicrosoftInternetExplorer4
<![endif]--><!--[if gte mso 9]>
<![endif]--><!--[if !mso]>
st1\:*{behavior:url(#ieooui) }
<![endif]--><!--[if...
dimarts, 12 de febrer del 2013 (16:04)
ingredients:
Cebaallbitxogules
Bolets (ceps)cansalada
Nata liquidapebresVi blancapiCeba
Picar ceba, all, bitxo i daurar junt amb la cansalada. Afegir els ceps i saltegeu 2 minuts. Afegir les gules i reogar altre parell de minuts. Omplir en fred ...
dimarts, 12 de febrer del 2013 (14:08)
dimarts, 12 de febrer del 2013 (12:30)
dilluns, 11 de febrer del 2013 (23:50)
menú i recepta
dilluns, 11 de febrer del 2013 (12:30)
diumenge, 10 de febrer del 2013 (23:49)
menú i recepta
diumenge, 10 de febrer del 2013 (19:12)
dissabte, 9 de febrer del 2013 (23:49)
menú i recepta
dissabte, 9 de febrer del 2013 (12:30)