Gastronomia

FIDEUÀ DE BOLETS DE TEMPORADA

ingredients per a 8 persones:½ litre de brou de pollastre.Fideus fins "cabell d'àngel" 250 gr30 gr de bolets variats deshidratades.2 grans d'all.Bolets de temporada (rovellons, camagrocs, trompetes de la mort ....)Sal, oli d'oliva. elaboració: Deixem els bolets deshidratades en remull en el brou de pollastre calent que vagi agafant el gust...

MOUSAKA GRATINADA

Ingredients i elaboració3 albergínies mitjanes3 patates mitjanes.½ kg. de carn picada vedella.Sal / pebre / orenga / farigola / un raig de vi negre / 500 gr. de tomàquet triturat.2 cebes mitjanes de Figueres / 3 grans d'all1 nou de mantega / 2 c...

BROU VERMELL DE PEIX

Ingredients i elaboració2 cebes,  3 tomàquets ben vermells i madurs,  1 branca d'api,  3 pastanagues.1 kg de peix de roca per fer sopa,  Diverses caps de gambes llagostineras.Pebre vermell de bona qualitat,   Un raig de vi blanc.Sofregim les ve...

ARRÒS CALDÓS DE LLAMÀNTOL

Ingredients i elaboració2 llamàntols.Un bon brou de peix de calder.300 gr d'arròs bomba.3 tomàquets ben vermells i carnosos.2 cullerada petites de tomàquet concentrat1 pebrot vermell, 2 nyores.1 grapat de pèsols, 1 picada d'all i julivert.Oli ...

MAKI SONOR DE PLÀTAN I OREO AMB SALSA DE IOGURT I REMOLATXA

  ingredients:iogurtRemolatxasucre morè  plàtangaleta oreigmentaelaboració:Tritureu iogurt, remolatxa i sucre moreno al gustRetirar la galeta de les oreig i reservar el farcimentTriturar les galetes i d'altra banda remoure bé el farcit as...

COCA DE POLLASTRE AMB CEBA CARAMEL·LITZADA, OLIVES I FOMRATGE DE CABRA

<!--[if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]--><!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if !mso]> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } <![endif]--><!--[if...

PIQUILLOS FARCITS DE GULES I CEPS DE TEMPORADA A LA CREMA

ingredients:  Cebaallbitxogules Bolets (ceps)cansalada  Nata liquidapebresVi blancapiCeba Picar ceba, all, bitxo i daurar junt amb la cansalada. Afegir els ceps i saltegeu 2 minuts. Afegir les gules i reogar altre parell de minuts. Omplir en fred ...

Plats migdia Dimecres, Dijous i Divendres…

Plats migdia dimecres, dijous i divendres…

El Capitán Garfio

menú i recepta

Menú Sant Valentín_ ONA nuit restaurant

Da Vinci

menú i recepta

Plats migdia dilluns i dimarts…

CèNTRIC gastrobar by ONA nuit

menú i recepta

Vermutis al Sol_ Zarra