Gastronomia

Casa Ramón (Sant Cosme)

menú i recepta

PUDING DE CROISSANT

Ingredients i elaboració15 croissants petits del dia anterior.400 ml de llet.400 ml de nata líquida.1 beina de vainilla.8 ous grans.175 gr de sucre.Ingredients i elaboració del caramel6 cullerades soperes de sucre.Un raig molt petit d'aigua.Posem...

TRUITA 3 PISOS DE DIJOUS GRAS

Ingredients i elaboració4 patates mona llisa,1 ceba de figueres.1 botifarra d'ou.1 grapat d'espinacs frescos.12 gambes.Sal, oli d'oliva.Formatge gruyere ratllat.12 ous frescos.Sobrassada.Truita de patates i cebaPelem i rentem les patates.Les tallem ...

Vermutis al Sol_ Txarnegö dj!

Casa Alcaide

menú i recepta

especial Calçots

Cal Ramón

menú i recepta

TORRADA DE MELMELADA DE TOMÀQUET, ENCENALLS DE PARMESÀ AMB MANGO I GAMBES

Ingredients i elaboracióPa de xapata.1 quilo de tomàquet madur.Formatge parmesà.Sucre.2 claus d'olor.Gambes lagostineras.1 mango.Fem la melmelada de tomàquet escaldándolos 1 30 segons en aigua bullint i els posem en aigua freda amb gel.Pelem tal...

BROQUETA DE POP I PATATA CONFITADA

Ingredients i elaboració2 potes de pop cuit.3 patates vermelles per coure.Pebre "de la vora" dolça.Cristalls de sal.Oli d'oliva verge extra.Oli de gira-sol.1. Posem abundant aigua amb sal, una fulla de llorer, unes boles de pebre i un raig d'oli.2. Quan arrenqui el bull, submergim el pop amb l'ajuda d'un ganxo...

CREMA DE LLENTIES A FOIE AMB CRUIXENT DE PORRO

  Ingredients i elaboració100 gr de llenties.1 litre de brou vegetal.2 cebes de Figueres.2 grans d'all. .Oli d'oliva, sal.1 porro.2 patates petites150 gr de foie mi-cuit.1. Sofregim les verdures, tallades ben petites.2. Afegim els alls sencers.3. ...

HUMMUS AMB CRUDITÉS DE VERDURES

Ingredients i elaboració600 gr. De cigrons cuits.4 grans d'all.1 mica de comí.3 cullerades de sèsam torrat triturat.El suc d'1 llimona.Oli d'oliva extra.Sal, pebre negre.Pastanaga, api, tallat a bastonets.Triturem els cigrons amb l'all el comí, ...

SUSHI DE ARRÒS AMB LLET

Ingredients i elaboració1 pinya.1 mango.½ litre de llet.La pell de mitja llimona.1 canyella en branca.1 punteta de sal.170 gr d'arròs de gra rodó.175 gr de sucre.200 gr de nata líquida.4 fulles de gelatina.Posem a coure la llet amb la pell de l...

PIT DE POLLASTRE A LA VILLAROY ARREBOSSADA AMB "PICATTA" ITALIANA

Ingredients i elaboració  4 filets de pollastre ben fins.1 ceba de Figueres.2 cullerades soperes de farina, 1 nou de mantega.600 cl. de llet.Julivert picat, sal, pebre negre, nou moscada, ou batut.Ingredients de la picatta150 gr. de pa ratllat.50 ...

ARRÒS CREMÓS VERD DE XIPIRONS

Ingredients i elaboració400 gr. d'arròs bomba.2 cebes tallades fines, 2 grans d'all tallats molt fins.1 raig de vi blanc.200 gr. d'espinacs congelats.Fumet de peix.100 gr. de calamarsons o calamarcets, 8 llagostins.1 nou de mantega.Sal, oli d'oliv...

Plats Migdia Dimecres, Dijous i Divendres…