Gastronomia
dimarts, 5 de febrer del 2013 (23:45)
menú i recepta
dimarts, 5 de febrer del 2013 (17:59)
Ingredients i Elaboració250 gr de carn picada mixta.Una mica de molla de pa remullada en llet.1 gra d'all.1 ou sencer.2 Cebes Grans de Figueres.Mini panets d'hamburgueses.Sal, Oli d'Oliva.Per realitzar la ceba confitada, la pelem i tallem la molt ...
dimarts, 5 de febrer del 2013 (17:53)
Ingredients i ElaboracióPa de xapata.Melmelada de Fruits vermells.Formatge brie de "mieux" o UN Que sigui de bona qualitat.Sucre.Pebrots del piquillo.Petites Boles de mozzarella de búfala.Sèsam torrat.Torrem el pa de xapata Pels dos Costats al forn.Untem estafadors Melmelada de Fruits vermells.Posem Una tallada de formatge brie Cadascuna torrada.Posem sucre i cremem...
dimarts, 5 de febrer del 2013 (17:51)
Ingredients i Elaboració200 gr d'olives negres d'Aragó.4 cullerades de postres de Tàperes.4 filets d'anxova de Bona qualitat.1 rajolí d'oli d'oliva verge.1 gra d'all pecat el germen.Farigola sec al gust.50 gr de formatge parmesà ratllat Acabat...
dimarts, 5 de febrer del 2013 (11:00)
dilluns, 4 de febrer del 2013 (23:44)
menú i recepta
dilluns, 4 de febrer del 2013 (22:13)
diumenge, 3 de febrer del 2013 (23:43)
menú i recepta
dissabte, 2 de febrer del 2013 (21:16)
dissabte, 2 de febrer del 2013 (10:30)
divendres, 1 de febrer del 2013 (13:00)
divendres, 1 de febrer del 2013 (00:08)
4ª edición de las Jornadas Gastronómicas
Pota Blava y Carxofa Prat
Después del éxito del QuintoTapa, la Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) impulsa este proyecto gastronómico, del 1 al 31 de marzo, unas jornadas que convierten en protagonistas al Pota Blava y la Carxofa Prat, productos gastronómicos estrella de la...
dijous, 31 de gener del 2013 (20:23)
dijous, 31 de gener del 2013 (18:42)
Des de que el Prat juga a la Segona Divisió B, les coses han canviat. El ritme més “professional” de l’equip m’ha fet abandonar la tradició d’esmorzar al camp amb temps o poder dinar en un bar de camp de futbol. És per això que avui reprenc l’aventura d’aquest blog...
dijous, 31 de gener del 2013 (12:30)