Gastronomia
dimecres, 30 de gener del 2013 (13:00)
dimarts, 29 de gener del 2013 (16:52)
Ingredients i elaboració per a la salsa per a 4 persones250 gr de formatge ricotta.50 gr de tomàquets secs confitats en oli.Rukula.Pinyons torrats.2 cebes de figueres.1 gra d'all gran picat.Unes quantes fulles d'alfàbrega.Tallem la ceba molt peti...
dimarts, 29 de gener del 2013 (16:49)
Ingredients i elaboració500 gr de carn picada mixta2 grans d'all.Julivert picat.Sal, pebre, oli d'oliva.1 ou.2 cullerades de pa ratllat.2 llesques de pa de motlle remullada en llet.Farina.Sobrassada de Mallorca de bona qualitat.Formatge tranchete...
dimarts, 29 de gener del 2013 (16:47)
Ingredients i elaboració4 patates mitjanes "mona llisa"1 ceba gran de Figueres.100 gr de tagliatelle a la tinta de sípia bullits.8 gambes lagostineras.Sal, oli d'oliva.50 cl de llet.4 o 5 ous.Pelem i rentem les patates.Les tallem a fines rodanxes.Tallem la ceba a petites julianas.Sofregim tot a foc mitjà fins que la...
dimarts, 29 de gener del 2013 (16:46)
Ingredients i elaboració1 sípia gran, 8 calamarcets.2 bosses de tinta de calamar, 2 dl. de vi blanc.2 grans d'all, ceba mitjana.Brou de peix, 400 gr. d'arròs bomba.Julivert, oli d'oliva, sal, All-oli lleuger.Laminem molt finament els alls i sofregim...
dimarts, 29 de gener del 2013 (12:30)
dilluns, 28 de gener del 2013 (18:16)
ingredients:
Mongetes de santa pau o del ganxet
guindilllas
Ceba
all
pebrot vermell
pebrot verd
llorer
conyac
Botifarra del perol
Calmarcitos del número 4
Vinagre de mòdena
sucre
anet
Posar en remull les mongetes la nit anterior i coure en aigua ...
dilluns, 28 de gener del 2013 (17:50)
ingredient:
Formatge camembert
ou
Farina
pa ratllat
Salpebrar
Tomàquet ratllat
sucre
anet
fuet
Salsa Perkins
Ceba tendra
rovell ou
mostassa
elaboració:
tallar el formatge a quadrats de 2 x 2. passar per farina, ou i pa ratllat, reservar a la n...
dilluns, 28 de gener del 2013 (17:46)
Ingredients:
Salmon fumat
Palets de cranc
Gambes cuites
blat de moro
ou dur
alvocat
Ceba tendra
all
Limon
coriandre
oli oliva
salpebra
maionesa
mel i mostassa
Elaboració:
picar els palets de cranc, les gambes cuites i l'ou dur, barrejar tot junt ...
dilluns, 28 de gener del 2013 (17:35)
ingredients:
"callos"
Ceba
all
Xoriço fumat
Vi blanc
Tomàquet natural
julivert
llorer
cigrons
Brou d'au
Patata de fregir
pebre dolç
elaboració:
Tallar els calls a trossets de 1x1 més o menys
Picar la ceba, l'all i el xoriço fumat
Ratlleu el tomàquet natural
Rentar els cigrons cuits amb aigua i escórrer.
Daurar la ceba, afegir l'all, el xoriço i el bitxo i reogar el conjunt un parell de...
dilluns, 28 de gener del 2013 (11:00)
diumenge, 27 de gener del 2013 (12:00)
divendres, 25 de gener del 2013 (20:16)
Ingredients i elaboració
1 quilo de gambes pelades congelats.
10 gambes lagostineras.
200 gr de peix de sopa.
4 llesques de molla de pa de motlle remullada en llet. .
1 ou.
3 grans d'all.
1 ceba de Figueres.
3 tomàquets madurs triturats i colats...
divendres, 25 de gener del 2013 (20:13)
Ingredients i elaboració
10 carxofes.
10 gambes lagostineras.
200 gr de cloïsses.
Aigua amb gas.
Brou de verdures.
Sal, pebre, oli d'oliva.
1 raig de vi blanc.
Tallem i pelem 2 carxofes fins deixar el cor.
La tallem en grills i fregim fins que ...
divendres, 25 de gener del 2013 (00:12)