Gastronomia

Menú Sant Valentín_ ONA nuit restaurant

PASTA CASOLANA DE REMOLATXA AMB SALSA DE RICOTTA I TOMÀQUETS SECS

Ingredients i elaboració per a la salsa per a 4 persones250 gr de formatge ricotta.50 gr de tomàquets secs confitats en oli.Rukula.Pinyons torrats.2 cebes de figueres.1 gra d'all gran picat.Unes quantes fulles d'alfàbrega.Tallem la ceba molt peti...

MANDONGUILLES FARCIDES DE FORMATGE I SOBRASSADA

Ingredients i elaboració500 gr de carn picada mixta2 grans d'all.Julivert picat.Sal, pebre, oli d'oliva.1 ou.2 cullerades de pa ratllat.2 llesques de pa de motlle remullada en llet.Farina.Sobrassada de Mallorca de bona qualitat.Formatge tranchete...

TRUITA DE PATATES I CEBA AMB TAGLIATELLE AL NERO DI SEPIA I GAMBES

Ingredients i elaboració4 patates mitjanes "mona llisa"1 ceba gran de Figueres.100 gr de tagliatelle a la tinta de sípia bullits.8 gambes lagostineras.Sal, oli d'oliva.50 cl de llet.4 o 5 ous.Pelem i rentem les patates.Les tallem a fines rodanxes.Tallem la ceba a petites julianas.Sofregim tot a foc mitjà fins que la...

ARRÒS NEGRE DE SÍPIA I CALAMARS AMB "ALL-I-OLI CREMAT"

Ingredients i elaboració1 sípia gran, 8 calamarcets.2 bosses de tinta de calamar, 2 dl. de vi blanc.2 grans d'all, ceba mitjana.Brou de peix, 400 gr. d'arròs bomba.Julivert, oli d'oliva, sal, All-oli lleuger.Laminem molt finament els alls i sofregim...

Plats Migdia Dimecres, Dijous i Divendres…

MONGETES DE SANTA PAU AMB RÍNXOLS DE CALAMARSETS I BOTIFARRA DEL PEROL

ingredients: Mongetes de santa pau o del ganxet guindilllas Ceba all pebrot vermell pebrot verd llorer conyac Botifarra del perol Calmarcitos del número 4 Vinagre de mòdena sucre anet Posar en remull les mongetes la nit anterior i coure en aigua ...

FORMATGE AMEMBERT A LA MILANESA AMB MELMELADA DE TOMÀQUET I TÀRTAR DE FUET

ingredient: Formatge camembert ou Farina pa ratllat Salpebrar Tomàquet ratllat sucre anet fuet Salsa Perkins Ceba tendra rovell ou mostassa elaboració: tallar el formatge a quadrats de 2 x 2. passar per farina, ou i pa ratllat, reservar a la n...

ROTLLETS DE SALMÓ AMB CRANC, GAMBEA I GUACAMOLE

Ingredients: Salmon fumat Palets de cranc Gambes cuites blat de moro ou dur alvocat Ceba tendra all Limon coriandre oli oliva salpebra maionesa mel i mostassa Elaboració: picar els palets de cranc, les gambes cuites i l'ou dur, barrejar tot junt ...

"CALLOS" A L’ASTURIANA

ingredients: "callos" Ceba all Xoriço fumat Vi blanc Tomàquet natural julivert llorer cigrons Brou d'au Patata de fregir pebre dolç elaboració: Tallar els calls a trossets de 1x1 més o menys Picar la ceba, l'all i el xoriço fumat Ratlleu el tomàquet natural Rentar els cigrons cuits amb aigua i escórrer. Daurar la ceba, afegir l'all, el xoriço i el bitxo i reogar el conjunt un parell de...

Botillo del Bierzo_ ONA nuit restaurant

Plats Migdia Dilluns i Dimarts…

MANDONGUILLES DE GAMBES

Ingredients i elaboració 1 quilo de gambes pelades congelats. 10 gambes lagostineras. 200 gr de peix de sopa. 4 llesques de molla de pa de motlle remullada en llet. . 1 ou. 3 grans d'all. 1 ceba de Figueres. 3 tomàquets madurs triturats i colats...

CREMA DE CARXOFES AMB CLOÏSSES I LLAGOSTINS

Ingredients i elaboració 10 carxofes. 10 gambes lagostineras. 200 gr de cloïsses. Aigua amb gas. Brou de verdures. Sal, pebre, oli d'oliva. 1 raig de vi blanc. Tallem i pelem 2 carxofes fins deixar el cor. La tallem en grills i fregim fins que ...

Vermutis al Sol_ Entr3suelo Blues