Gastronomia

Arriba el MARÇ gastronòmic 2013!

SOUFLÉ ÈTNIC DE POLLASTRE I GAMBES

Ingredients i elaboració 8 llagostins, 1 pit de pollastre, 1 ceba. 50 gr. De formatge parmesà grana padano. Sal, pebre negre en gra, curri, comí, gingebre mòlt. 80 gr. De mantega, 80 gr. De farina. 180 cl. De llet, 20 cl. De crema de llet 4 rove...

ALBERGÍNIES ROSTIDES AMB TZATZIKI I FORMATGE FETA

Ingredients i elaboració 4 albergínies mitjanes. 200 gr de formatge feta. ½ quilo de tomàquets madurs. Sal, oli d'oliva, 1 pessic de sucre. Herbes provençals. Menta picada. Netegem i tallem les albergínies a rodanxes de 2 cm. Les posem en...

RISSSOTO DE CARXOFES

Ingredients i elaboració: 2 cebes mitjanes de Figueres. 20 grams de mantega. 6 carxofes. 200 grams d'arròs arborio o arròs per Rissoto. 30 cl. de crema de llet. 20 grams de formatge parmesà. Un rajolí de vi blanc, sal, oli d'oliva. 1 litre de...

QUICHE DE BOLETS I BOTIFARRA NEGRA

Ingredients per a la massa 200 gr de farina. Mitjana culleradeta de cafè de sal. 100 gr de mantega tallada a quadradets. 1 ou gran. Una mica de sucre. Ingredients per al farciment 200 gr de xampinyons 20 gr de bolets variats deshidratades. 200 gr...

Plats Migdia Dimecres, Dijous i Divendres…

PENQUES FARCIDES

Ingredients:Un pot de penques50 grams de pernil dolç50 grams de formatge manxec2 oussalpebreper a la salsa:farina per arrebossar150 grams de pebrots del piquillo150 grams de nata liquidasalpebre  Elaboració:  Omplir les penques amb el pernil i el f...

Canya-Tapa!

Plats Migdia Dilluns i Dimarts…

Botillo del Bierzo_ ONA nuit restaurant

Vermutis al Sol_ Safe & Sound

Documental “El espectáculo”

Vermutis al Sol_Trostky dj!

Plats Migdia Dimecres, Dijous i Divendres…

Plats Migdia Dilluns i Dimarts…