Gastronomia
dijous, 24 de gener del 2013 (12:00)
dimecres, 23 de gener del 2013 (12:44)
Ingredients i elaboració
8 llagostins, 1 pit de pollastre, 1 ceba.
50 gr. De formatge parmesà grana padano.
Sal, pebre negre en gra, curri, comí, gingebre mòlt.
80 gr. De mantega, 80 gr. De farina.
180 cl. De llet, 20 cl. De crema de llet
4 rove...
dimecres, 23 de gener del 2013 (12:43)
Ingredients i elaboració
4 albergínies mitjanes.
200 gr de formatge feta.
½ quilo de tomàquets madurs.
Sal, oli d'oliva, 1 pessic de sucre.
Herbes provençals.
Menta picada.
Netegem i tallem les albergínies a rodanxes de 2 cm.
Les posem en...
dimecres, 23 de gener del 2013 (12:41)
Ingredients i elaboració:
2 cebes mitjanes de Figueres.
20 grams de mantega.
6 carxofes.
200 grams d'arròs arborio o arròs per Rissoto.
30 cl. de crema de llet.
20 grams de formatge parmesà.
Un rajolí de vi blanc, sal, oli d'oliva.
1 litre de...
dimecres, 23 de gener del 2013 (12:39)
Ingredients per a la massa
200 gr de farina.
Mitjana culleradeta de cafè de sal.
100 gr de mantega tallada a quadradets.
1 ou gran.
Una mica de sucre.
Ingredients per al farciment
200 gr de xampinyons
20 gr de bolets variats deshidratades.
200 gr...
dimarts, 22 de gener del 2013 (01:24)
dilluns, 21 de gener del 2013 (20:21)
Ingredients:Un pot de penques50 grams de pernil dolç50 grams de formatge manxec2 oussalpebreper a la salsa:farina per arrebossar150 grams de pebrots del piquillo150 grams de nata liquidasalpebre
Elaboració:
Omplir les penques amb el pernil i el f...
dilluns, 21 de gener del 2013 (13:30)
diumenge, 20 de gener del 2013 (11:00)
dissabte, 19 de gener del 2013 (10:00)
divendres, 18 de gener del 2013 (00:11)
dijous, 17 de gener del 2013 (12:00)
dimecres, 16 de gener del 2013 (11:00)
dimarts, 15 de gener del 2013 (11:30)
diumenge, 13 de gener del 2013 (10:00)