Gastronomia
divendres, 28 de desembre del 2012 (18:50)
dimecres, 26 de desembre del 2012 (18:49)
dilluns, 24 de desembre del 2012 (18:48)
diumenge, 23 de desembre del 2012 (18:46)
dissabte, 22 de desembre del 2012 (11:00)
divendres, 21 de desembre del 2012 (23:50)
dijous, 20 de desembre del 2012 (12:00)
dimarts, 18 de desembre del 2012 (23:48)
dilluns, 17 de desembre del 2012 (23:48)
dilluns, 17 de desembre del 2012 (16:20)
Ingredients:
Espàrregs Verds,
Moniato Blanc o taronja,
Pastanagues,
Albergínia, Pebrot,
Gambes,
Arrel de Lotus,
Xitake,
flors de bròquil,
carbassó.
-Pasta:
1 tassa aigua molt freda (gelada),
1 tassa farina (50g farina blat, 50gmaicena),
1/4 cul...
diumenge, 16 de desembre del 2012 (23:47)
dissabte, 15 de desembre del 2012 (11:30)
divendres, 14 de desembre del 2012 (16:46)
Ingredients i elaboració
300 gr de torró de xixona tou.
6 ous mitjans.
½ culleradeta de canyella en pols.
50 gr de sucre glass.
100 gr de farina de rebosteria.
200 ml de nata líquida.
1 mica de sal.
Mantega per untar els motlles.
Gelat de vai...
divendres, 14 de desembre del 2012 (16:43)
Ingredients i elaboració
Per a la massa
2 iogurts naturals
2 gots de farina
2 ous
1 sobre de llevat químic
½ culleradeta de sal
1 nou de mantega
Barregem en un bol la farina amb els iogurts, l'ou, la farina i la sal.
Batem tot fins a obtenir ...
divendres, 14 de desembre del 2012 (16:42)
Ingredients i elaboració
4 ous grans.
30 gr de sucre.
100 gr de farina.
300 gr de formatge philadelfia.
50 cl de nata líquida.
4 ous cuits.
3 llaunes de tonyina.
3 llaunes d'anxoves.
1 enciam iceberg petita.
200 gr de pernil dolç.
300 gr de sa...