Gastronomia

Setmana del pintxo!

Plats migdia Dijous i Divendres…

Menú Nadal i Sant Esteve_ ONA nuit

Plats migdia Dilluns i Dimarts…

Vermutis al Sol_ Som Caliu!

Fiesta Noche Buena y Noche Vieja!

Vermutis al Sol_ Jonathan dj!

Plats migdia Dimecres, Dijous i Divendres…

Canya-Tapa!

TEMPURA

Ingredients: Espàrregs Verds, Moniato Blanc o taronja, Pastanagues, Albergínia, Pebrot, Gambes, Arrel de Lotus, Xitake, flors de bròquil, carbassó. -Pasta: 1 tassa aigua molt freda (gelada), 1 tassa farina (50g farina blat, 50gmaicena), 1/4 cul...

Plats migdia Dilluns i Dimarts…

Vermutis al Sol_ Entr3suelo blues!

COULANT DE TORRÓ DE XIXONA

Ingredients i elaboració 300 gr de torró de xixona tou. 6 ous mitjans. ½ culleradeta de canyella en pols. 50 gr de sucre glass. 100 gr de farina de rebosteria. 200 ml de nata líquida. 1 mica de sal. Mantega per untar els motlles. Gelat de vai...

CANAPÉS DE BLINIS AMB FORMATGE BALU I PINYA CARAMEL·LITZADA

Ingredients i elaboració Per a la massa 2 iogurts naturals 2 gots de farina 2 ous 1 sobre de llevat químic ½ culleradeta de sal 1 nou de mantega Barregem en un bol la farina amb els iogurts, l'ou, la farina i la sal. Batem tot fins a obtenir ...

TRONC SALAT DE FRUITS DEL MAR

Ingredients i elaboració 4 ous grans. 30 gr de sucre. 100 gr de farina. 300 gr de formatge philadelfia. 50 cl de nata líquida. 4 ous cuits. 3 llaunes de tonyina. 3 llaunes d'anxoves. 1 enciam iceberg petita. 200 gr de pernil dolç. 300 gr de sa...