Gastronomia
dijous, 6 de desembre del 2012 (12:30)
dimecres, 5 de desembre del 2012 (16:30)
dimarts, 4 de desembre del 2012 (16:13)
Ingredients i elaboració per a la pasta choux
250 ml d'aigua.
100 gr de mantega pomada.
150 gr de farina tamisada.
4 ous.
1 mica de sal.
Posem en un cassó a bullir l'aigua amb la mantega i la sal.
Quan l'aigua comenci a bullir i s'hagi fos la...
dimarts, 4 de desembre del 2012 (16:10)
Ingredients i elaboració per a la crema de ceps
1 litre de brou de pollastre.
20 grams de ceps secs deshidratats.
100 cl de crema de llet.
1 ceba de figueres.
Maizena, Sal, oli d'oliva.
100 gr de bolets frescos de temporada.
Posem a escalfar el bro...
dimarts, 4 de desembre del 2012 (12:30)
dilluns, 3 de desembre del 2012 (12:30)
dilluns, 3 de desembre del 2012 (03:13)
diumenge, 2 de desembre del 2012 (16:00)
dissabte, 1 de desembre del 2012 (11:00)
divendres, 30 de novembre del 2012 (13:00)
divendres, 30 de novembre del 2012 (03:09)
dijous, 29 de novembre del 2012 (12:00)
dimecres, 28 de novembre del 2012 (15:51)
Ingredients i elaboració per a 4 persones
4 pomes golden.
200 gr de carn picada mixta.
200 gr de bolets frescos de temporada variades (camagrocs, rossinyol, ceps, rovellons, llanegues ..
5 gr de pols de bolets secs.
1 gra d'all, 1 ou, molla de pa...
dimecres, 28 de novembre del 2012 (15:49)
Ingredients i elaboració
600 gr de bacallà "esqueixat"
1 gra d'all, 1 fulla de llorer.
150 cl de crema de llet.
300 cl d'oli suau d'oliva.
Sal, pebre.
2 albergínies mitjanes.
1 carbassó, 1 ceba gran de figueres.
1 pebrot vermell.
Herbes provençals.
½ quilo de tomàquet vermell madur.
Tallem les albergínies a rodanxes d'1 cm aproximadament.
Posem en una safata de...
dimecres, 28 de novembre del 2012 (09:00)