Gastronomia

Menú de Fira Avícola_ ONA nuit restaurant

Menú de Fira Avícola_ CèNTRIC gastrobar

PROFITEROLS FARCITS DE FORMATGE DE CABRA I CRUIXENT DE PERNIL

Ingredients i elaboració per a la pasta choux 250 ml d'aigua. 100 gr de mantega pomada. 150 gr de farina tamisada. 4 ous. 1 mica de sal. Posem en un cassó a bullir l'aigua amb la mantega i la sal. Quan l'aigua comenci a bullir i s'hagi fos la...

GALETS DE NADAL FARCITS DE CONFIT D’ÀNEC I FOIE GRAS A LA CREMA D’BOLETUS

Ingredients i elaboració per a la crema de ceps 1 litre de brou de pollastre. 20 grams de ceps secs deshidratats. 100 cl de crema de llet. 1 ceba de figueres. Maizena, Sal, oli d'oliva. 100 gr de bolets frescos de temporada. Posem a escalfar el bro...

Plats Migdia Dimecres i Divendres…

Programació Nadal_ ONA nuit & CèNTRIC gastrobar

39ª Fira Avícola Raça Prat

Plats Migdia Dilluns i Dimarts…

Vermutis Al Sol_ Small Cool.lective!

Vermutis Al Sol_ Dj Konguito!

El vídeo de valoració del Prat.Tv

Botillo del Bierzo_ ONA nuit restaurant

POMES FARCIDES DE CARN I BOLETS

Ingredients i elaboració per a 4 persones 4 pomes golden. 200 gr de carn picada mixta. 200 gr de bolets frescos de temporada variades (camagrocs, rossinyol, ceps, rovellons, llanegues .. 5 gr de pols de bolets secs. 1 gra d'all, 1 ou, molla de pa...

MIL FULLS DE ALBERGÍNIA, BRANDADA DE BACALLÀ I PISTO

Ingredients i elaboració 600 gr de bacallà "esqueixat" 1 gra d'all, 1 fulla de llorer. 150 cl de crema de llet. 300 cl d'oli suau d'oliva. Sal, pebre. 2 albergínies mitjanes. 1 carbassó, 1 ceba gran de figueres. 1 pebrot vermell. Herbes provençals. ½ quilo de tomàquet vermell madur. Tallem les albergínies a rodanxes d'1 cm aproximadament. Posem en una safata de...

Plats Migdia Dimecres, Dijous i Divendres