Gastronomia

CREMA DE CARXOFES AMB CLOÏSSES I LLAGOSTINS

Ingredients i elaboració 10 carxofes. 10 gambes lagostineras. 200 gr de cloïsses. Aigua amb gas. Brou de verdures. Sal, pebre, oli d'oliva. 1 raig de vi blanc. Tallem i pelem 2 carxofes fins deixar el cor. La tallem en grills i fregim fins que e...

PÈSOLS A LA FRANCESA

Ingredients i elaboració ½ quilo de pèsols congelats. 1 paquet de tires de bacon tallat. Brou de pollastre. 3 cebes franceses. 2 grans d'all. 1 nou de mantega. 100 gr de pernil dolç. Sal, pebre. 1 cullerada de farina. Posem la ceba tallada ben...

MOUSSE DE XOCOLATA AL AMARETO

Ingredients i elaboració 200 gr de nata per muntar bé freda. 100 gr de xocolata fondant. Un raig de licor d'ametlles amareto. 100 gr de sucre. 3 fulles de gelatina. Muntem la nata amb el sucre fins a muntar. Reservem. Posem les fulles de gelatina...

POMES FARCIDES DE CARN I BOLETS

Ingredients i elaboració per a 4 persones 4 pomes golden. 200 gr de carn picada mixta. 200 gr de bolets frescos de temporada variades (camagrocs, rossinyol, ceps, rovellons, llanegues .. 5 gr de pols de bolets secs. 1 gra d'all, 1 ou, molla de pa ...

FILET DE PORC IBÈRIC A FULL AMB SALSA DE CASTANYES

Ingredients i elaboració per a 4 persones 2 filets de porc ibèric d'uns 400 gr cada 1. 1 planxa de pasta de full. 1 ou. 2 porros. Sal, pebre. Netegem els filets de greix i tallem les puntes. Els tallem a rodanxes d'uns 2 centímetres. Condimentem...

Fòrum Economia del Turisme_ Menú Km0!

Canya-Tapa_ Mini burguer de vedella feliç!

Plats Migdia Dilluns i Dimarts…

Vermutis al Sol_ Canciones mudas!

cancionesmudas.wordpress.com/

Concurs Sóc #MegaPotaBlava

TIMBAL DE CONFIT D’ÀNEC, PURÉ DE PATATES I BOLETS

Ingredients i elaboració 2 cuixes de confit d'ànec. 200 gr de bolets de temporada. Pols de bolets deshidratats. 4 patates mona llisa mitjanes. 2 nous de mantega. 3 rovells d'ou. Formatge ratllat per gratinar. Melmelada de fruits vermells. Sal, pe...

PASTÍS DE LLUÇ I GAMBES

Ingredients i elaboració: 1 lluç o un palangre d'uns 750 gr. 10 gambes lagostineras. 4 ous grans. 200 gr de nata líquida culinària. 50 gr de brandi. Sal, pebre, oli d'oliva. 1 cullerada de postres de pebre vermell dolç. 3 tomàquets canaris. 2 ...

Vermutis Al Sol_Txarnegö dj!

Plats Migdia Dimecres, Dijous i Divendres…

Valoración QUINTO TAPA 2012

--> Finaliza el QuintoTapa con más de 22.000 tapas vendidas en 25 días Superando las previsiones iniciales, la ruta de la tapa del Prat se ha consolidado en poco más de tres semanas como un referente gastronómico de la comarca del Baix Llobregat. Ya durante...