Gastronomia
dimarts, 27 de novembre del 2012 (16:35)
Ingredients i elaboració
10 carxofes.
10 gambes lagostineras.
200 gr de cloïsses.
Aigua amb gas.
Brou de verdures.
Sal, pebre, oli d'oliva.
1 raig de vi blanc.
Tallem i pelem 2 carxofes fins deixar el cor.
La tallem en grills i fregim fins que e...
dimarts, 27 de novembre del 2012 (16:34)
Ingredients i elaboració
½ quilo de pèsols congelats.
1 paquet de tires de bacon tallat.
Brou de pollastre.
3 cebes franceses.
2 grans d'all.
1 nou de mantega.
100 gr de pernil dolç.
Sal, pebre.
1 cullerada de farina.
Posem la ceba tallada ben...
dimarts, 27 de novembre del 2012 (16:33)
Ingredients i elaboració
200 gr de nata per muntar bé freda.
100 gr de xocolata fondant.
Un raig de licor d'ametlles amareto.
100 gr de sucre.
3 fulles de gelatina.
Muntem la nata amb el sucre fins a muntar. Reservem.
Posem les fulles de gelatina...
dimarts, 27 de novembre del 2012 (16:31)
Ingredients i elaboració per a 4 persones
4 pomes golden.
200 gr de carn picada mixta.
200 gr de bolets frescos de temporada variades (camagrocs, rossinyol, ceps, rovellons, llanegues ..
5 gr de pols de bolets secs.
1 gra d'all, 1 ou, molla de pa ...
dimarts, 27 de novembre del 2012 (16:29)
Ingredients i elaboració per a 4 persones
2 filets de porc ibèric d'uns 400 gr cada 1.
1 planxa de pasta de full.
1 ou.
2 porros.
Sal, pebre.
Netegem els filets de greix i tallem les puntes.
Els tallem a rodanxes d'uns 2 centímetres.
Condimentem...
dimarts, 27 de novembre del 2012 (12:00)
dilluns, 26 de novembre del 2012 (15:00)
diumenge, 25 de novembre del 2012 (19:00)
dissabte, 24 de novembre del 2012 (10:30)
cancionesmudas.wordpress.com/
divendres, 23 de novembre del 2012 (11:00)
dijous, 22 de novembre del 2012 (16:06)
Ingredients i elaboració
2 cuixes de confit d'ànec.
200 gr de bolets de temporada.
Pols de bolets deshidratats.
4 patates mona llisa mitjanes.
2 nous de mantega.
3 rovells d'ou.
Formatge ratllat per gratinar.
Melmelada de fruits vermells.
Sal, pe...
dijous, 22 de novembre del 2012 (16:05)
Ingredients i elaboració:
1 lluç o un palangre d'uns 750 gr.
10 gambes lagostineras.
4 ous grans.
200 gr de nata líquida culinària.
50 gr de brandi.
Sal, pebre, oli d'oliva.
1 cullerada de postres de pebre vermell dolç.
3 tomàquets canaris.
2 ...
dijous, 22 de novembre del 2012 (12:30)
dimecres, 21 de novembre del 2012 (08:30)
dimecres, 21 de novembre del 2012 (03:02)
--> Finaliza el QuintoTapa con más de 22.000 tapas
vendidas en 25 días
Superando las previsiones iniciales, la ruta de la tapa del Prat se ha consolidado en poco más de tres semanas como un referente gastronómico de la comarca del Baix Llobregat. Ya durante...