Gastronomia

CREMA DE PASTANAGA AL CURRY AMB OU ESCALFAT

Ingredients i elaboració ½ kg. de pastanagues. 1 patata, 1 ceba gran, 1 gra d'all. 1 rajolí de nata de cuina. Sal, pebre, oli d'oliva i curri al gust. 1 ou per persona. Brou vegetal. Pelem i trossegem la ceba, les pastanagues, la patata i l'al...

PASTÍS DE XOCOLATA I NOUS

Ingredients per a 10 persones: 300 gr. De xocolata 100% per fondre. 300 gr. De mantega. Un grapat de nous partides. 10 rovells d'ou. 10 clares d'ou. 250 gr. De sucre. Elaboració: Fonem al bany maria la xocolata junt la mantega. Batem els rovell...

PAELLA DE MARISC

Ingredients i elaboració 1 tassa de cafè d'arròs per persona. Un bon brou vermell de peix. Un parell de gambes per persona. Musclos. Cloïsses. Calamars o / i sípia. Una picada d'all i julivert. 1 ceba de figueres. 1 pebrot vermell. 1 parell d...

PATATES TÍBIES FARCIDES DE BRANDADA DE BACALLÀ LIGHT

Ingredients i elaboració per a 4 persones 8 patates petites de guarnició. 250 gr de bacallà al punt de sal. 200 cl de llet desnatada. 20 gr de mozzarella. 1 gra d'all ben picat. Sal i pebre. Oli d'oliva. Posem les patates netes amb abundant s...

Petita cuina a ONA nuit restaurant…

Plats Migdia Dilluns i Dimarts…

S´acaba el QUINTO TAPA… VOTA i GUANYA!

VOTA AQUÍ y GANA una caja de AK Damm, Damm Inedit y Damm Rsv

Vermutis al Sol_Som Caliu!

SUFFLÉ DE CASTANYES

Ingredients i elaboració ½ kg de puré de castanyes. 4 rovells d'ou. 4 clares d'ou. 60 gr de sucre. 50 gr de castanyes. Ingredients i elaboració de la cobertura 150 gr de nata de cuinar. 75gr de mantega. 150 gr de xocolata fondant. Escalfem la na...

FILET DE PORC IBÈRIC A FULL AMB SALSA DE CASTANYES

Ingredients i elaboració per a 4 persones 2 filets de porc ibèric d'uns 400 gr cada 1. 1 planxa de pasta de full. 1 ou. 2 porros. Sal, pebre. Netegem els filets de greix i tallem les puntes. Els tallem a rodanxes d'uns 2 centímetres. Condimente...

Sopa de coco i tapioca

Ingredients: • 1 llauna i mitja de llet de coco (600ml) • 1/4 tassa tapioca • 2 plàtans madurs • 1/4 tassa sucre (45g) o 30 ml de Agave • 1 mica de sal • 1/2 pitahaya vermella (o un altre fruita: papaya deshidratada) • 1 llima Elaborac...

Bánh Bột Lọc Tôm -Raviolis Vietnamites-

ingredients: Gambes 300 grams Farina de Tapioca o farina per dumplings 200 grams Cebollí 1 peça Coriandre Chili vermell fresc 1/2 xili All 1 gra Lima 1/2 Salsa de peix 10 mil · lilitres Oli (el just per cobrir el fons de la paella)  Sal una mi...

Vermutis al Sol_ Jackie dj alone!

Plats migdia Dijous i Divendres…

Últims dies del Quinto Tapa…