Gastronomia
dimarts, 20 de novembre del 2012 (20:15)
Ingredients i elaboració
½ kg. de pastanagues.
1 patata, 1 ceba gran, 1 gra d'all.
1 rajolí de nata de cuina.
Sal, pebre, oli d'oliva i curri al gust.
1 ou per persona.
Brou vegetal.
Pelem i trossegem la ceba, les pastanagues, la patata i l'al...
dimarts, 20 de novembre del 2012 (19:54)
Ingredients per a 10 persones:
300 gr. De xocolata 100% per fondre.
300 gr. De mantega.
Un grapat de nous partides.
10 rovells d'ou.
10 clares d'ou.
250 gr. De sucre.
Elaboració:
Fonem al bany maria la xocolata junt la mantega.
Batem els rovell...
dimarts, 20 de novembre del 2012 (19:53)
Ingredients i elaboració
1 tassa de cafè d'arròs per persona.
Un bon brou vermell de peix.
Un parell de gambes per persona.
Musclos.
Cloïsses.
Calamars o / i sípia.
Una picada d'all i julivert.
1 ceba de figueres.
1 pebrot vermell.
1 parell d...
dimarts, 20 de novembre del 2012 (19:51)
Ingredients i elaboració per a 4 persones
8 patates petites de guarnició.
250 gr de bacallà al punt de sal.
200 cl de llet desnatada.
20 gr de mozzarella.
1 gra d'all ben picat.
Sal i pebre.
Oli d'oliva.
Posem les patates netes amb abundant s...
dimarts, 20 de novembre del 2012 (14:30)
dilluns, 19 de novembre del 2012 (07:30)
diumenge, 18 de novembre del 2012 (08:30)
VOTA AQUÍ y GANA una caja de AK Damm, Damm Inedit y Damm Rsv
divendres, 16 de novembre del 2012 (00:15)
dijous, 15 de novembre del 2012 (19:43)
Ingredients i elaboració
½ kg de puré de castanyes.
4 rovells d'ou.
4 clares d'ou.
60 gr de sucre.
50 gr de castanyes.
Ingredients i elaboració de la cobertura
150 gr de nata de cuinar.
75gr de mantega.
150 gr de xocolata fondant.
Escalfem la na...
dijous, 15 de novembre del 2012 (19:38)
Ingredients i elaboració per a 4 persones
2 filets de porc ibèric d'uns 400 gr cada 1.
1 planxa de pasta de full.
1 ou.
2 porros.
Sal, pebre.
Netegem els filets de greix i tallem les puntes. Els tallem a rodanxes d'uns 2 centímetres.
Condimente...
dijous, 15 de novembre del 2012 (18:37)
Ingredients:
• 1 llauna i mitja de llet de coco (600ml)
• 1/4 tassa tapioca
• 2 plàtans madurs
• 1/4 tassa sucre (45g) o 30 ml de Agave
• 1 mica de sal
• 1/2 pitahaya vermella (o un altre fruita: papaya deshidratada)
• 1 llima
Elaborac...
dijous, 15 de novembre del 2012 (16:09)
ingredients:
Gambes 300 grams
Farina de Tapioca o farina per
dumplings 200 grams
Cebollí 1 peça
Coriandre
Chili vermell fresc 1/2 xili
All 1 gra
Lima 1/2
Salsa de peix 10 mil · lilitres
Oli (el just per cobrir el fons de la paella)
Sal una mi...
dijous, 15 de novembre del 2012 (12:23)
dimecres, 14 de novembre del 2012 (11:30)
dimarts, 13 de novembre del 2012 (12:28)