Gastronomia
dilluns, 12 de novembre del 2012 (08:30)
diumenge, 11 de novembre del 2012 (14:00)
VOTA la nostra tapa, pots guanyar un lot de productes DAMM!
dissabte, 10 de novembre del 2012 (12:30)
divendres, 9 de novembre del 2012 (17:00)
dijous, 8 de novembre del 2012 (12:00)
dimecres, 7 de novembre del 2012 (09:35)
Ingredients per a 12 carxofes
12 carxofes mitjanes
julivert
50 gr de pernil ibèric
2 talls de pernil serrà
½ litre de llet
1 nou de mantega
1 cullerada rasa de farina.
Sal, pebre, nou moscada, oli d'oliva.
elaboració
Pelem i netegem les carx...
dimecres, 7 de novembre del 2012 (09:34)
Ingredients i elaboració
1 planxa de pasta de full.
6 pomes golden.
6 cullerades de sucre.
1 ou.
2 cullerades d'aigua.
Melmelada d'albercoc.
Sucre glass.
Estenem la pasta de full en una safata amb paper de forn i tallem en un rectangle.
D'aquest...
dimecres, 7 de novembre del 2012 (09:33)
Ingredients i elaboració per a 4 persones
8 calamars de mida mitjana per omplir.
4 ous.
6 gambes lagostineras.
1 parell de llucets o un palangre petit.
4 tomàquets ben madurs i vermells.
2 cebes de figueres.
1 picada d'all i julivert.
1 pebrot v...
dimecres, 7 de novembre del 2012 (09:31)
Ingredients i elaboració per a 4 persones:
400 gr. D'arròs arborio.
1 ½ litre i mig de brou de pollastre.
2 cebes de Figueres.
50 gr. De bolets deshidratats.
Bolets de temporada fresques.
Una nou de mantega
Formatge parmesà grana padano ratlla...
dimecres, 7 de novembre del 2012 (08:00)
dimarts, 6 de novembre del 2012 (14:52)
dilluns, 5 de novembre del 2012 (13:07)
divendres, 2 de novembre del 2012 (12:00)
dijous, 1 de novembre del 2012 (08:00)
lacapsa.org
dimecres, 31 de octubre del 2012 (09:00)