Gastronomia

Plats Migdia Dilluns i Dimarts…

T´ha agradat la nostra tapa? VOTA y GUANYA…

VOTA la nostra tapa, pots guanyar un lot de productes DAMM!

Vermutis al Sol_ Jazz Son Trio

Cocido Maragato en ONA nuit restaurant

Vermutis al Sol_ Trostky dj!

CARXOFES FARCIDES DE PERNIL IBÈRIC

Ingredients per a 12 carxofes 12 carxofes mitjanes julivert 50 gr de pernil ibèric 2 talls de pernil serrà ½ litre de llet 1 nou de mantega 1 cullerada rasa de farina. Sal, pebre, nou moscada, oli d'oliva. elaboració Pelem i netegem les carx...

BANDA DE POMA

Ingredients i elaboració 1 planxa de pasta de full. 6 pomes golden. 6 cullerades de sucre. 1 ou. 2 cullerades d'aigua. Melmelada d'albercoc. Sucre glass. Estenem la pasta de full en una safata amb paper de forn i tallem en un rectangle. D'aquest...

CALAMARS FARCITS

Ingredients i elaboració per a 4 persones 8 calamars de mida mitjana per omplir. 4 ous. 6 gambes lagostineras. 1 parell de llucets o un palangre petit. 4 tomàquets ben madurs i vermells. 2 cebes de figueres. 1 picada d'all i julivert. 1 pebrot v...

RISOTTO DE BOLETS VARIADES

Ingredients i elaboració per a 4 persones: 400 gr. D'arròs arborio. 1 ½ litre i mig de brou de pollastre. 2 cebes de Figueres. 50 gr. De bolets deshidratats. Bolets de temporada fresques. Una nou de mantega Formatge parmesà grana padano ratlla...

Plats migdia Dimecres, Dijous i Divendres

Petita cuina a ONA nuit restaurant

Plats migdia Dilluns i Dimarts

Vermutis al Sol_ GzZ dj

El descompositor by La Capsa

lacapsa.org

Els plats de migdia del Dimecres i Divendres