Gastronomia

RISSOTTO DE BOLETS VARIADES

Ingredients i elaboració per a 4 persones: 400 gr. D'arròs arborio. 1 ½ litre i mig de brou de pollastre. 2 cebes de Figueres. 50 gr. De bolets deshidratats. Bolets de temporada fresques. Una nou de mantega Formatge parmesà grana padano ratllat...

BRAÇ DE GITANO DE TÒFONA

Ingredients i elaboració 4 ous grans 100 gr. De sucre + 1 cullerada de postres de sucre vainillat. 100 gr. De farina. ¼ litre de nata per muntar. 150 gr. De xocolata per fondre. Sucre glass. Barregem els rovells amb el sucre fins blanquejar. Mu...

PANELLETS

Ingredients per unes 75 unitats aproximadament: 700 gr d'ametlla mòlta. 500 gr de sucre. 1 moniato mitjà. 2 ous sencers. 250 gr de pinyons. 200 gr d'ametlla laminada. 2 sobres de cafè soluble. 1 paquet de flocs de coco deshidratats. 1 ou batut am...

4 raons by La Capsa

lacapsa.org

QuintoTapa.cat_ ONA nuit restaurant

El video del QUINTO TAPA_Prat.tv

Els plats de migdia del dilluns i dimarts…

Vermutis al Sol_ Sunny Trio

QuintoTapa.cat_ CèNTRIC gastrobar

Vermutis al Sol_ Miqui Puig!

QuintoTapa.cat_ CèNTRIC gastrobar

Plats Migdia Dimecres, Dijous i Divendres

La GUIA del QUINTO TAPA 2012

Open publication - Free publishing - More gastronomia

Graten de ESPINACS I PATATES AMB SALSA DE BOLETUS

Ingredients i elaboració ½ kg de patates vermelles. 2 bosses d'espinacs rentats. 1 safata de xampinyons sencers. 20 gr de ceps variats deshidratats. 500 gr de crema de llet per cuinar. Sal, pebre, nou moscada. Formatge parmesà. Pelem i tallem le...

BESCUIT TRADICIONAL DE MANTEGA I TARONJA

Ingredients i elaboració 125 gr de mantega pomada. 275 gr de sucre. 3 ous. 150 gr de farina corrent tamisada. 75 gr de farina leudante tamisada. 1 sobre de llevat químic. 125 ml taronja triturada. La ratlladura d'1 taronja. Batem els ous amb el ...