Gastronomia
dimarts, 30 de octubre del 2012 (16:51)
Ingredients i elaboració per a 4 persones:
400 gr. D'arròs arborio.
1 ½ litre i mig de brou de pollastre.
2 cebes de Figueres.
50 gr. De bolets deshidratats.
Bolets de temporada fresques.
Una nou de mantega
Formatge parmesà grana padano ratllat...
dimarts, 30 de octubre del 2012 (16:47)
Ingredients i elaboració
4 ous grans
100 gr. De sucre + 1 cullerada de postres de sucre vainillat.
100 gr. De farina.
¼ litre de nata per muntar.
150 gr. De xocolata per fondre.
Sucre glass.
Barregem els rovells amb el sucre fins blanquejar.
Mu...
dimarts, 30 de octubre del 2012 (16:43)
Ingredients per unes 75 unitats aproximadament:
700 gr d'ametlla mòlta.
500 gr de sucre.
1 moniato mitjà.
2 ous sencers.
250 gr de pinyons.
200 gr d'ametlla laminada.
2 sobres de cafè soluble.
1 paquet de flocs de coco deshidratats.
1 ou batut am...
dimarts, 30 de octubre del 2012 (14:20)
lacapsa.org
dimarts, 30 de octubre del 2012 (10:30)
dilluns, 29 de octubre del 2012 (14:40)
dilluns, 29 de octubre del 2012 (14:10)
diumenge, 28 de octubre del 2012 (09:00)
dissabte, 27 de octubre del 2012 (11:00)
divendres, 26 de octubre del 2012 (16:30)
dijous, 25 de octubre del 2012 (16:30)
dimecres, 24 de octubre del 2012 (00:10)
dimarts, 23 de octubre del 2012 (16:30)
Open publication - Free publishing - More gastronomia
dimarts, 23 de octubre del 2012 (10:06)
Ingredients i elaboració
½ kg de patates vermelles.
2 bosses d'espinacs rentats.
1 safata de xampinyons sencers.
20 gr de ceps variats deshidratats.
500 gr de crema de llet per cuinar.
Sal, pebre, nou moscada.
Formatge parmesà.
Pelem i tallem le...
dimarts, 23 de octubre del 2012 (10:05)
Ingredients i elaboració
125 gr de mantega pomada.
275 gr de sucre.
3 ous.
150 gr de farina corrent tamisada.
75 gr de farina leudante tamisada.
1 sobre de llevat químic.
125 ml taronja triturada.
La ratlladura d'1 taronja.
Batem els ous amb el ...