Portem el Correllengua al Prat!

Des de l’any 1995, el Correllengua esdevé la iniciativa que agrupa més entitats d’arreu dels Països Catalans que treballen en favor de la promoció de la nostra llengua i cultura.

Transversalitat, cohesió social, compromís i reivindicació són alguns adjectius que defineixen el Correllengua, una manera de viure i fer arribar la catalanitat, sense complexos i des d’una òptica lúdica i festiva.

Són centenars les associacions i persones individuals que cada any s’organitzen al voltant del Correllengua a les seves viles i barris.

Enguany, un grup de persones hem volgut fer arribar el Correllengua a El Prat per primera vegada. Per a fer-ho possible, cal que el màxim de persones i entitats s’afegeixin a aquesta festa de la cultura catalana aportant-hi cadascú allò que més il·lusió li faci, per tal de convertir-la en una celebració de totes i tots, de la més xica al més gran.

Comissió del Correllengua del Prat de Llobregat

1 thought on “Portem el Correllengua al Prat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *