Cartell del Correllengua 2015 al Prat de Llobregat

Enguany el Correllengua al Prat se celebrarà el dijous 19 i divendres 20 de novembre i està dedicat a la figura d’Ovidi Montllor.

Cartell del Correllengua 2015 al Prat de LlobregatEl dijous 19 de novembre, a les 19.30 h, l’Auditori del Cèntric acollirà l’espectacle poètic amb música “El poeta Ovidi. Poesia no vol dir somiar”, interpretat per Mercè Sampietro, Eduard Iniesta i Llúcia Vives. Aquest espectacle vol apropar al públic la relació d’Ovidi Montllor amb els poetes, les seves seleccions, el seu gest i la seva dimensió com a poeta no només a través de les seves cançons sinó també de poesies pròpies no musicades. Un recorregut per la vessant poètica de l’Ovidi que va de la creació a la interpretació a la posada en escena. Abans de l’espectacle, hi haurà un homenatge a Ovidi Montllor dels alumnes del CNL i es llegirà el Manifest del Correllengua 2015 a càrrec de l’actor Martí Castellarnau.

El divendres 20 de novembre, a les 18.45 h, a la Font del Gall, hi haurà dansa tradicional a càrrec de Picacrestes. A les 19.00 a la taverna irlandesa Gael Inish (carrer del Centre, 48) hi haurà la xerrada de Víctor Pàmies titulada “Fer la fi del Cagaelàstics. Se’ns moren els refranys?” sobre l’origen, present i futur dels refranys. Tot seguit el cantautor pratenc Bitxe interpretarà algunes cançons d’Ovidi Montllor per cloure l’acte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *