El Correllengua 2015 es dedica a Ovidi Montllor

La quarta edició del Correllengua al Prat se celebrarà la tercera setmana del proper mes de novembre.

Cartell del Correllengua 2015Com cada any, el Correllengua serveix per a recordar la figura i l’obra d’un personatge de prestigi, ja desaparegut, i que s’hagi significat per la seva estima envers la llengua i el país. Enguany, la CAL dedica el Correllengua 2015 al polifacètic cantautor i actor Ovidi Montllor i Mengual. Montllor és la primera figura del País Valencià a qui es dedica en exclusiva un Correllengua del Principat, i ho fa per la seva vàlua com a music i pel seu inflexible compromís amb la llengua, la justícia i l’activisme social. Aquest reconeixement es fa en el marc de la “Festa Ovidi Montllor. Vint anys de vacances” que impulsen conjuntament la CAL, Som Països Catalans i els Casals i Ateneus dels Països Catalans.

Ovidi Montllor, (Alcoi, 4 de febrer de 1942 – Barcelona, 10 de març de 1995) va ser un actor i cantautor de la Nova Cançó d’origen valencià, amb una extensa trajectòria professional, que va publicar 12 àlbums i va participar en mig centenar de pel·lícules, 30 muntatges teatrals i diversos programes televisius.

Aviat publicarem tota la informació sobre els actes del Correllengua que tindran lloc al Prat la tercera setmana de novembre. Estigueu pendents d’aquest blog!

One thought on “El Correllengua 2015 es dedica a Ovidi Montllor

  1. Pingback: Vídeo d’homenatge a Ovidi Montllor | Correllengua 2015 – El Prat de Llobregat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *