El Correllengua 2015 es dedica a Ovidi Montllor

La quarta edició del Correllengua al Prat se celebrarà la tercera setmana del proper mes de novembre.

Cartell del Correllengua 2015Com cada any, el Correllengua serveix per a recordar la figura i l’obra d’un personatge de prestigi, ja desaparegut, i que s’hagi significat per la seva estima envers la llengua i el país. Enguany, la CAL dedica el Correllengua 2015 al polifacètic cantautor i actor Ovidi Montllor i Mengual. Montllor és la primera figura del País Valencià a qui es dedica en exclusiva un Correllengua del Principat, i ho fa per la seva vàlua com a music i pel seu inflexible compromís amb la llengua, la justícia i l’activisme social. Aquest reconeixement es fa en el marc de la “Festa Ovidi Montllor. Vint anys de vacances” que impulsen conjuntament la CAL, Som Països Catalans i els Casals i Ateneus dels Països Catalans.

Ovidi Montllor, (Alcoi, 4 de febrer de 1942 – Barcelona, 10 de març de 1995) va ser un actor i cantautor de la Nova Cançó d’origen valencià, amb una extensa trajectòria professional, que va publicar 12 àlbums i va participar en mig centenar de pel·lícules, 30 muntatges teatrals i diversos programes televisius.

Aviat publicarem tota la informació sobre els actes del Correllengua que tindran lloc al Prat la tercera setmana de novembre. Estigueu pendents d’aquest blog!

1 thought on “El Correllengua 2015 es dedica a Ovidi Montllor

  1. Pingback: Vídeo d’homenatge a Ovidi Montllor | Correllengua 2015 – El Prat de Llobregat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *