El blog de Pratencs.cat
Totes les novetats sobre Pratencs.cat

Novetats a Pratencs.cat!

MantenimentAquesta tarda, durant unes hores, Pratencs.cat ha estat fora de servei per tasques de manteniment, per tal d’actualitzar-ne el sistema de blogs. Les novetats afectaran sobretot a tothom que tingui un blog allotjat dins de Pratencs.cat, que notaran que la seva àrea d’administració ha canviat radicalment sent molt més clara i fàcil de fer servir.

També hem aprofitat per resoldre alguns problemes que hi havia amb els formularis de contacte, i per a fer-se membre de la comunitat de blogs del Prat de Llobregat, que feien que no es rebessin alguns missatges, de manera que si en els darrers dies us havíeu intentat posar en contacte amb nosaltres a través del formulari, o havíeu intentat adherir un nou blog a la comunitat, i encara no heu rebut resposta, torneu-ho a fer, i us respondrem tant ràpid com ens sigui possible.

Finalment, si detecteu alguna errada, o teniu algun dubte sobre els canvis que s’han produït a l’àrea d’administració, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Demanem disculpes per les molèsties que us hagi pogut ocasionar tot plegat.

Moltes gràcies.

T'agradat l'article? Perquè no ens deixes un comentari a continuació i seguim la conversa, o subscriu-te al nostre RSS i rebràs articles com aquest automàticament al teu lector d'RSS.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)


*