Arxiu de: Agrupació Fotogràfica Prat

Obert el termini per presentar fotografies al Concurs Fotogràfic Delta

El certamen, que organitza l’Agrupació Fotogràfica Prat, vol tornar a destacar els valors estètics i naturals del Delta del Llobregat.

Jardins de la Pau es consolida com l’epicentre fotogràfic del Prat

El centre civic Jardins de la Pau ha celebrat una jornada plena d’activitats relacionades amb el món de la fotografia en el marc de la 5ª Fotofesta on s’ha pogut gaudir de diverses xerrades, projeccions i exposicions en col·laboració amb les diverses entitats del Prat relacionades amb del sector. El públic ha pogut coneixer allò essencial […]

Les millors imatges del Delta, premiades

Gairebé 200 instantànies s’han presentat al Concurs Fotogràfic Delta. La sala d’actes de la biblioteca ha acollit el lliurament d’aquests premis en la seva vint-i dosena edició, una convocatòria que ha tingut 4 categories: el millor paisatge, caça fotogràfica, macrofotografia i la novetat: ‘Instagram’.

Els guanyadors han estat: de la categoria paisatgisme, Leo Cristóbal MBELE, amb la fotografia ‘Colors de la tardor’, de la categoria Caça Fotogràfica, Francisco Valverde amb la instantània ‘Capó Reial’, i finalment, de la categoria Macrofotografia el premi ha anat a parar a Alba Guapo amb la imatge ‘Duo de libelulas al amanecer’.
Les fotografies es poden veure al hall de la Biblioteca Antonio Martin Sánchez fins el 13 de gener de 2014.

Lliurats els guardons del ClickPrat a la FotoFesta

Aquest dissabte s’ha celebrat la quarta FOTOFESTA al centre cívic Jardins de la Pau i a la seu de l’agrupació fotogràfica Prat. Tot un seguit d’activitats per apropar al públic a la fotografia i que ha acabat amb l’entrega de premis de l’11é CLICKPRAT

El concurs fotogràfic Delta del Llobregat incorpora Instagram

Les fotos es poden presentar fins al 15 de novembre

30 anys del Pratimag amb èxit de partipació

El concurs nacional de fotografia Pratimag, organitzat per l’Agrupació fotogràfica del Prat arriba a la seva trentena edició. Celebrat al Centre Cívic Jardins de la Pau, en aquesta darrera edició s’han presentat al voltant de 250 fotografies i 60 autors.

Les millors imatges del Delta al Cèntric

El hall de la Biblioteca Municipal Antonio Martín Sánchez acull fins el 14 de gener la mostra de les millors imatges presentades al Concurs Delta que organitza l’Associació Fotogràfica Prat.

Fotos premiades al 21è Concurs Fotogràfic “Delta del Llobregat”

Aquest concurs vol ressaltar els valors estètics i naturals del delta del Llobregat a través de la imatge fotogràfica

Jardins de la Pau reviu la Festa Major en imatges

Enguany el CLIC Prat arriba a la desena edició i ho fa amb èxit de participació: entorn a 300 persones han enviat les seves fotografies de la Festa Major 2012.

Prop de 350 fotografies al Pratimag 2012

Una vuitantena d’autors han presentat prop de 350 instantànies al Concurs Nacional de Fotografia, el Pratimag. La 29ena edició ha estat organitzat per l’Agrupació Fotogràfica Prat i s’emmarca dins el calendari de certàmens de la Federació C…

Darrers dies de la mostra del Concurs Delta

El Cèntric acull per primer cop l’exposició del Concurs de Fotografia Delta amb les millors instantànies que s’han presentat a la vintena edició del certamen.

La pagesia en imatges a la Porta del Delta

La porta del Delta acull el lliurament dels Premis Delta Pagès, el primer concurs de fotografia d’agricultura que té com a objectiu reconèixer el valor dels espais agrícoles del Delta del Llobregat.

La periodista Laura Quinto guanya la Beca Fotografia i Societat

“Se l’han quedat els xinos!” és el projecte d’arts visuals becat enguany

Es crea El Delta Pagès, primer concurs de fotografia d’agricultura

L’objectiu és posar en valor els espais agrícoles del Prat i de tot el delta del Llobregat