Arxiu de: Banda de Música del Prat

La música com a fòrmula per la inclusió de les persones amb discapacitat visual

Vibrar d’emoció gràcies a la música. La Banda de Música del Prat en col·laboració amb el Centre de Recursos Educatius de l’ONCE han organitzat a l’Auditori del Cèntric la novena trobada d’estudiants de música amb discapacitat visual a Catalunya.

Sant Cosme D.O.: denominació d’origen com a segell de convivència

Dissabte 14 de març, jornada lúdica i festiva plena d’activitats

L’alumnat de 6è de primària ja prepara la 14a Cantata

Se celebrarà el 22 de maig de l’any vinent

Les entitats musicals del Prat ofereixen el seu repertori de Festa Major – #fmelprat

Les entitats musicals de la ciutat han ofert el seu repertori de Festa Major. L’Associació Musical del Prat i la Banda de Música del Prat han triat la plaça Pau Casals. Aquesta darrera, a més, ho ha fet acompanyada de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès. De la seva banda, la Coral Lo Llobregat de […]

Prop de 600 alumnes de sisè de primària a la Cantata Ciutat del Prat

Vora 600 infants de sisè de primària del municipi han participat a la tretzena edició de la Cantata Ciutat del Prat que s’ha celebrat un any més al Complex Esportiu Municipal Julio Méndez amb l’espectacle ‘Wolfy i la caixa de música’ creat per l’alumnat de segon del Batxillerat Escènic de l’institut Baldiri Guilera i amb […]

The post Prop de 600 alumnes de sisè de primària a la Cantata Ciutat del Prat appeared first on elPrat.tv.

Nova proposta de cursos i tallers per a aquesta primavera

Les inscripcions es podran fer a partir del dilluns 17 de març a les 16.30 h

La BMP celebra Santa Cecília amb un concert

La Banda de Música del Prat ha celebrat el dia de la patrona de la música, Santa Cecília, amb un concert a l’auditori del Cèntric.

L’Orquestra de Cambra de Terrassa 48 arriba al Prat

Una de les més sòlides formacions de cambra del país fa diverses propostes a la ciutat

Les entitats musicals del Prat a la Festa Major

Les entitats musicals del Prat a la Festa Major del Prat 2013. Banda de l’Associació Musical del Prat. Banda de Musica del Prat. Coral Lo Llobregat de les Flors. Unió Filharmònica del Prat.

Les entitats, l’esport, la música i el ball, protagonistes de la Festa Major 2013

La Plaça de la Vila, el parc del Fondo d’en Peixo, el pàrquing de l’estació de RENFE, la Plaça Pau Casals i els carrers de tota la ciutat seran l’escenari de la celebració que es desenvoluparà…

La Cantata Ciutat del Prat estrena nou escenari

Uns 600 nens i nenes de sisè de les escoles del Prat han participat enguany a la Cantata Ciutat del Prat que ha estrenat nou escenari: el pavelló Julio Méndez. L’actuació ha comptat amb una quarentena de músics de la Banda Musical del Prat i alumnes del Batxillerat escènic del Baldiri Guilera amb l’espectacle “Wolfy i la caixa de música”.

Arrenca la inscripció dels cursos i tallers

Fins el 14 de gener s’obre el període d’inscripció pels cursos i tallers que organitzen els centres cívics, equipaments municipals i entitats de la ciutat durant els propers 6 mesos a la ciutat. Una oferta ben variada que es recull a la plana web de l’Ajuntament del Prat: www.elprat.cat.

Dissabte de festa i activitats a la Fira Avícola

Dissabte de festa i activitats a la Fira Avícola. Fira Avícola de la Raça Prat. Mostra entitats.

L’ESMUC assessorarà la nova escola de música

Nou pas per la nova escola municipal de música del Prat. L’ajuntament ha signat un conveni amb l’Escola Superior de Música de Catalunya pel qual l’ESMUC assessorarà en el model pedagògic i de gestió de la nova escola municipal de música. El…

El Cèntric celebra la patrona de la música

La Banda de Música del Prat i l’Associació Musical del Prat han celebrat el dia de la seva patrona, Santa Cecília, amb dos concerts cadascuna al Cèntric.