Arxiu de: Bisbat de Sant Feliu

L’església de St Cosme i St Damià té nova pila baptismal i noves portes

La unió del món terrenal i de l’espiritual. Amb aquest missatge la parròquia de Sant Cosme i Sant Damià ha inaugurat les noves portes i la pila baptismal creades pels escultors Josep i Sergi Ricart.

El bisbe de Sant Feliu visita El Prat

El Bisbe de la diòcesi de Sant Feliu, Agustí Cortès, ha visitat El Prat. Es tracta d’una visita pastoral dins del compromís que té la institució de visitar totes les diòcesis al menys un cop cada 5…

El bisbe de Sant Feliu visita El Prat

El Bisbe de la diòcesi de Sant Feliu, Agustí Cortès, ha visitat El Prat. Es tracta d’una visita pastoral dins del compromís que té la institució de visitar totes les diòcesis al menys un cop cada 5 anys per copsar de primera mà la realitat de la fe cristiana a cada municipi. En la seva visita ha passat pels estudis del Prat Ràdio per participar al Planeta Prat. Durant la seva intervenció, ha recordat els moments de duresa que estem vivint actualment i com ajuda l’església a qui més ho necessita.

Beneït el nou campanar de Sant Cosme

La parròquia de Sant Cosme i Sant Damià ja ha inaugurat el seu nou campanar. Es tracta d’una creació de l’artista Josep Plandiure i Marta Chinchilla, que han creat una escultura- campanar d’acer que té dues campanes de bronze.

Les entitats eclesiàstiques fan crida al voluntariat

Un 19% dels catalans i catalanes viuen sota el llindar de la pobresa. Així ho indica el darrer informe de ‘Propostes contra la pobresa i per a la inclusió social a Catalunya’ del departament de Benestar Social i Família de la Generalitat. Els col·l…