Arxiu de: Cals Karxofa

Cals Karxofa celebra el seu cinquè aniversari

El 6 d’abril la cooperativa de consum ecològic i responsable  Cals Karxofa celebra el 5è aniversari al Fondo d’en Peixo. Les activitats començaran a les 11 del matí amb una trobada amb la gent de «Delta Viu» presentant la  campanya «Pagesia per el futur». A la mateixa hora hi haurà activitats infantils, contes i cançons, amb la col•laboració del grup pratenc  «Les i Els Mariatxis del Delta» i a les 14.00 començarà el dinar popular cuinat amb productes agroecològics. 
Durant tota la jornada hi haurà exposicions i un mercat de productes ecològics i artesans. A la barra, també es podrà degustar cervesa artesanal. A les 16.00 hi haurà concert d’Assabè (balcan teckno-folk) i Grga Pitic Festivala (balcan gipsy-punk) en un homenatge a la música balcànica.
Cals Karxofa va començar la seva activitat el 2008 al Kasal Okupat del Prat – Alta Tensó i 5 anys després continuen al local cedit per la CNT.

Cals Karxofa: quatre anys de consum responsable

La cooperativa de consum responsable Cals Karxofa celebrarà amb tots els pratencs el seu quart aniversari amb una festa, el proper 17 de març, de 12 a 20 hores, al parc del Fondo d’en Peixo. La jornada inclourà diferents activitats lúdiques, un m…