Arxiu de: Casa de Andalucía

Es recullen més de 27 tones d’aliments per al Punt Solidari

Amb la participació de més de 250 persones voluntàries

Enllestida la proposta de cursos i tallers per a l’estiu

Les inscripcions comencen el 10 de juny

La festa de la dansa omple els carrers del Prat amb diverses propostes

El Prat s’ha bolcat en la commemoració del Dia de la Dansa que es commemora dimecres. Ho ha fet amb diverses activitats aquest cap de setmana adreçades a tots els públics. Al Centre Cívic Jardins de la Pau han participat una setantena de grups de totes les edats i amb un tipologia ben eclèctica. En total, […]

Celebració del Dia d’Andalusia coincidint amb el trenté aniversari de la casa regional

Per primer any l’Auditori del Cèntric ha acollit el pregó del día d’Andalusia organitzat per la Casa de Andalucía. L’entitat, que arriba al 30è aniversari, celebra un any més aquest acte festiu, enguany a càrrec de Paco Jódar.

Nova proposta de cursos i tallers per al trimestre d’hivern

Inscripcions del 8 al 15 de gener

Nova proposta de cursos i tallers per a la tardor

Les inscripcions començaran el 15 de setembre a les 16.30 h

Flamenc i ball al 29è Festival Andaluz

Flamenc i ball al XIX Festival Andaluz

Quatre entitats del Prat fan donació de documentació a l’Arxiu Municipal

Contribució al coneixement de la història de les associacions de la ciutat

Una Flashmob per commemorar el Dia de la Dansa

La Plaça Louis Braille ha estat l’escenari d’una flashmob, organitzat per la Casa Andalucía. Aquesta acció consisteix en un grup de persones que es reuneixen en lloc públic i de cop i volta comencen a ballar de forma coordinada.  La idea de fer-ho aquí al Prat va ser de la professora  de dansa Espanyola de […]

The post Una Flashmob per commemorar el Dia de la Dansa appeared first on elPrat.tv.

La ciutat celebra el Dia Internacional de les Dones

La tamborinada per la igualtat de gènere, en la que han participat colles com la de diables o tum tum Prat, ha donat inici a la commemoració del dia internacional de les dones a la ciutat.  El rebuig a la reforma de l’avortament ha estat un dels protagonistes d’aquest acte, en el discurs institucional de […]

The post La ciutat celebra el Dia Internacional de les Dones appeared first on elPrat.tv.

Nova proposta de cursos i tallers per a aquesta primavera

Les inscripcions es podran fer a partir del dilluns 17 de març a les 16.30 h

El Prat celebra el Dia d’Andalusia

Aquest cap de setmana han tingut lloc les celebracions del Dia d’Andalusia a la nostra ciutat amb diversos actes: el pregó i la misa rociera a la Casa d’Andalusia i la tradicional Ofrena Floral a Blas Infante als Jardins d’Andalusia.

La Casa d’Andalusia acull el 4t Festival de Balls

La Casa d’Andalusia del Prat ha acollit el quart festival de balls del món organitzat per l’Associació Casa d’Andalusia del Prat de Llobregat. L’objectiu del festival ha estat donar a conèixer, entre els assistents, els diferents balls del món a través de diversos grups de ball del municipi.
Aquesta quarta edició ha comptat amb cinc grups de ball, quatre pratencs i un terrassenc. En el festival ha participat gent de totes les edats, des de joves de 14 anys fins els més veterans. Tots units per donar a conèixer el seu ball.
Gràcies a l’acceptació del festival per part del públic i del número de participants, l’Associació Casa d’Andalusia del Prat ja pensa en organitzar el cinquè festival de balls del món.

Inaugurat el pessebre de la Casa de Andalucía

La Casa de Andalucía ha inaugurat aquest cap de setmana, com cada any i des de fa 26, el pessebre que ha fet l’entitat i que es pot visitar a la seu social.

Lliurats els premis de poesia Rafael Alberti

L’Auditori del Cèntric Espai Cultural ha acollit aquest dissabte el lliurament del tretzè certamen de poesia Rafael Alberti organitzat per la Casa de Andalucía. El guanyador del primer premi ha estat Jose Maria Rodríguez amb ‘Amanecer’.