Arxiu de: Casa de Sevilla

Darrer plenari de la Mostra d’Entitats 2013

El Centre de Promoció Econòmica ha acollit el darrer plenari de la Mostra d’Entitats de 2013 i que serveix per fer balanç de la darrera edició d’aquest esdeveniment Una mostra que ha registrat un rècord de participació, amb gairebé 100 entitats, i també d’assistència amb gairebé 50 mil visitants.
La sessió ha servit per parlar de detalls i qüestions organitzatives a millorar, tot i que la valoració per part de les entitats de la ciutat ha estat força positiva.

La cultura andalusa de la mà de la Casa de Sevilla

Una de les casetes més importants de la Fira del Prat és la de la Casa Sevilla. Enguany va acollir a cantants com la Mancheguita, i quadres com Cervantes o Raíces de Andalucía, però també actuacions de grups amb un estil musical allunyat del folklore, com ara el hip hop.

Concerts i actuacions amenitzen el diumenge

Espectacles i concerts amenitzen la tarda de diumenge.

La supèrbia pratenca omple els carrers

Més de 2.000 persones han participat a la Gran Rua de Carnaval d’aquest dissabte i 500 més a la infantil que ha recorregut els carrers del Prat. El Gran Premi ‘Els 7 pecats capitals’ ha anat a parar a l’AMPA de l’e…

La supèrbia pratenca surt al carrer

Prop de 2200 participants han desfilat aquest cap de setmana en la rua de carnaval i 500 a la rua infantil. El Gran Premi ‘Els 7 pecats capitals’ ha anat a parar a l’AMPA de l’Escola Sant Jaume, el Premi ‘Porque yo lo valgo’ ha estat per l’AMPA de l’Escola Jacint Verdaguer. D’altra banda, el premi ‘Estavliem-nos la crisi’ a l’AMPA de l’Escola Galileo Galilei, el premi ‘Bànquia’ a la Casa de Sevilla i finalment el Gran Premi ‘La supèrbia’ ha estat per l’AMPA de l’Escola Charles Darwin i l’Associació de Veïns de Llevant.

La Fira Avícola acaba amb èxit de participació

La Fira Avícola acaba amb èxit de participació. 39ena. fira avícola raça Prat.

Resum informatiu del 7 al 13 d’abril

Resum de l’actualitat de la setmana del 7 al 13 d’abril al Prat TV.

21 anys donant a conèixer la cultura de Sevilla

La Casa Sevilla celebra el seu vint-i-unè aniversari amb una jornada marcada pel ball i el cant, posant de manifest la tasca de cohesió i germanor que es fomenta des d’aquest tipus d’entitats. L’acte de celebració ha començat amb una missa rociera, on s’ha pogut combregar i gaudir del cant d’un grup de coristes. Per […]