Arxiu de: Cine Capri

Aquesta setmana se celebren les Jornades de la Gent Gran

Dimecres, dijous i divendres, amb diverses activitats

El Capri passa el film pratenc “Mai és tan fosc”, sobre Arcadi Oliveres

Divendres, dissabte i diumenge, a les 21.15 h

Els premis El Prat Emprèn arriben a la 8a edició

Amb una taula rodona amb la participació de diversos emprenedors/es de la ciutat que van explicar com innoven

“Ocho apellidos vascos” no pot amb “Titanic” al Prat

Malgrat el seu èxit de taquilla al Capri, el film de Cameron continua sent rècord d’espectadors al Prat

L’estrena d’un documental sobre l’Artesà omple el Cinema Capri

Un Cinema Capri força ple ha acollit aquest dimecres al vespre l’estrena del documental sobre l’Artesà del pratenc Sergi Sandua. Durant poc més d’una hora es fa un repàs històric al voltant de la construcció i els diversos usos d’aquest equipament al llarg del temps sense deixar d’abordar el debat sobre el seu futur. Recordem […]

The post L’estrena d’un documental sobre l’Artesà omple el Cinema Capri appeared first on elPrat.tv.

Cada cop més artistes del Prat són reconeguts arreu

Amb creacions en àmbits diferents com l’audiovisual, la música, la fotografia, el teatre…

PRATICIPA 2013: passat, present i futur del Prat

PRATICIPA, joc de ciutat fet a la 11 ena. Mostra d’Entitats 2013.
Passat, present i futur del Prat

El CineClub incorpora curtmetrages pratencs

El cineclub del Cinema Capri inclou aquest any una novetat, la projecció de curtmetratges d’autors pratencs. Així es vol donar a conèixer el talent cinematogràfic que hi ha a la ciutat a més de mostrar la quantitat de rodatges que es realitzen al municipi. El cicle s’ha estrenat amb el curt EL ABISMO de Francesc Cànovas. Des de fa ja un temps la programació del cine club la fa l’arxiu municipal de la ciutat, juntament amb el cinema Capri. L’objectiu és projectar pel•lícules amb una bona qualitat artística però que al mateix temps transmeten certs valors.

El Cine Club mensual del Capri incorpora curtmetratges pratencs

Aquest dimecres, abans de la pel·lícula “Searching for Sugar Man”, es podrà veure el curt “El abismo”, de Francesc Cánovas

El pratenc Enric Rufas, un guionista d’èxit

Les butaques del cinema Capri són el lloc idoni per entrevistar el guionista pratenc Enric Rufas. La darrera pel•lícula en la que ha participat, LA HERIDA, va guanyar el premi especial del jurat al darrer festival de cinema de Sant Sebastià, i la seva protagonista, Marian Alvarez, es va endur la CONCHA DE PLATA a la millor actriu.
A partir d’una idea, d’un fet, sorgeixen les històries que després veurem a la pantalla. Un procés llarg que mai s’acaba, que es va transformant a mesura que avança el rodatge. De fet l’última paraula no la té sempre, ni molt menys, el guionista; també intervé el director, els actors, inclús el productor. El cine, assegura Rufas, no és un art egoista sinó de compartir.
Rufas ha treballat en el guió de pel•lícules com La Soledad o Las horas del día, totes dues de Jaime Rosales. També ha fet televisió i teatre. Però sovint els guionistes són els grans oblidats d’una pel•lícula es parla del directors, es lloa o es critica la seva feina així com la dels actors però no els qui escriuen la historia en qüestió, el pilar de tota pel•lícula.
El pratenc no és gaire optimista amb la situació actual, acusa al govern d’enfonsar el sector cultural del país amb la pujada del IVA fins al 21%. Assegura que molts col•legues seus han fet o estan fent les maletes
De moment ell no pensa fer cap maleta perquè ara mateix té diversos projectes en marxa. Un d’ells és un guió que ha fet en el marc de la Fundació Autor, tutelat per l’Agustí Villaronga. Ara està en procés de buscar productora per dur-lo a terme.

Els Bohemios Autorizaos al darrer film de Corbacho

Els Bohemios Autorizaos s’han presentat al cinema Capri just abans de l’estrena del passi de mitja tarda de la pel•lícula “Somos Gente Honrada”, producció de José Corbacho i Alejandro Marzoa, que compta amb la participació del grup pratenc a la seva banda sonora, gràcies a la cançó “Dejame entrar”. La seva presència al programa Tu Si Que Vales els ha permès viure aquesta experiència i aconseguir aquesta oportunitat.

El cinema Capri estrena nou projector digital

El Cinema Capri ha estrenat aquest cap de setmana el nou projector digital. Ha estat amb la darrera pel•lícula d’Steven Spielberg ‘LINCOLN’ i amb una bona acollida per part del públic assistent qui ha destacat el salt qualitatiu que suposa en la imatge.

El cinema Capri incorpora un projector digital

L’estrenarà aquest cap de setmana amb la pel·lícula “Lincoln”

El comerç pratenc afronta l’augment de l’IVA

A partir de l’1 de setembre pugen dos dels tres tipus del IVA, l’impost que grava el consum. El reduït passarà del 8 al 10%. Aquest és el que afecta a la majoria d’aliments EXCEPTE els considerats com a primera necessitat i que són llet, ous…

Arrenca el Festival de Cinema de Medi Ambient

El Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient compleix aquest any la majoria d’edat. Com cada edició, el FICMA projectarà documentals i curtmetratges centrats en el medi ambient amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania.