Arxiu de: Club d'Escacs del Prat

Primer Torneig de Nadal Joan Marcè d’escacs

El club d’escacs del Prat ha organitzat el seu primer torneig de Nadal Joan Marcè a la seva seu, situada a l’avinguda del Canal.
L’entitat compta ara mateix amb 50 socis dels quals 28 són federats. Una xifra que s’espera que pugi al 2014, graciés a l’efecte promocional de les xarxes socials. A més, estrena nova directiva encapçalada per el president David Reboso.
El torneig ha comptat amb 20 participants (10 nens i 10 adults) i ha estat dividit en dues categories: absoluta i sub-16. Tot i això el participants s’han enfrontat uns amb els altres sense importar l’edat, encara que els enfrontaments han estat escollits a través del programa informàtic swift perfect, de forma que el torneig fossi el més compensat possible.
Els guanyadors d’aquest primer torneig han estat: Carlos Gabriel Díaz a la categoria absoluta i Bruno Sandoval a la modalitat sub-16.

Molta activitat esportiva a la 11a Mostra d’Entitats

Les entitats esportives no s’han volgut perdre una nova edició de la Mostra d’Entitats en el marc de la 40a Fira Avícola de la Raça Prat.

Els esports presents a la 10a Mostra d’Entitats

Els esports presents a la 9a Mostra d’Entitats

Dissabte de festa i activitats a la Fira Avícola

Dissabte de festa i activitats a la Fira Avícola. Fira Avícola de la Raça Prat. Mostra entitats.

Els esports presents a la 9a Mostra d’Entitats

Les entitats esportives del Prat són presents a la 9a Mostra d’Entitats en el marc de la 38a Fira Avícola. Una vintena de clubs i associacións han mostrat a la ciutadania les seves activitats.

Més de 50 anys d’escacs al Prat

Amb seu a l’Avinguda del Canal, l’entitat ha comptat amb Mestres de nivell com l’històric Joan Marcé o David Garcia Ilundain Els escacs tenen el seu origen a la Índia, des d’on s’ha importat com a exercici de treball mental i càlcul que ha captivat generació rere generació. Al Prat, unes 40 persones juguen assiduament […]