Arxiu de: Club Hoquei Prat

L’hoquei base pratenc va prenent forma

L’escola del Club Hoquei Prat va sobre rodes. Ha començat un nou curs amb més nens i nenes. Als 12 que van tancar el curs passat, se’ls ha de sumar els sis que s’han incorporat enguany i que comencen a fer les seves primeres passes en el món de l’hoquei. La creació de l’escola ha […]

Molta activitat esportiva a la 11a Mostra d’Entitats

Les entitats esportives no s’han volgut perdre una nova edició de la Mostra d’Entitats en el marc de la 40a Fira Avícola de la Raça Prat.

El CH Prat engega una escola d’hoquei

S’ha posat en marxa l’escola d’hoquei patins al Prat. El Club Hoquei Prat ha començat primer el curs per a nens i nenes de 4 i 5 anys a les instal•lacions del CEM Sagnier amb la col•laboració de la Federació Catalana de Patinatge i que durarà fins al mes de desembre. Durant la passada Festa Major, l’entitat pratenca, ha organitzat un tast d’hoquei pels més petits per promoure aquesta disciplina esportiva.
L’objectiu és potenciar aquesta disciplina esportiva a la ciutat i tornar a revifar la base del club per garantir la continuïtat de l’equip sènior en un futur. En definitiva, promoure l’hoquei i totes les disciplines del patinatge en general.
Comença a rodar l’escola d’hoquei al Prat al pavelló del Complex Esportiu Municipal Sagnier, ja són 8 nens i nenes els que han començat el curs i s’espera que de mica en mica vagi augmentant aquest número. Els entrenaments del primer curs són els dilluns i dimecres al pavelló del Sagnier.

La cursa, tret de sortida al diumenge de festa

Resum dels actes de Festa Major del matí del diumenge.

L’hoquei continua fent-se un lloc al Prat

Esports minoritaris com l’hoquei continuen fent-se un lloc al panorama esportiu de la ciutat. És el cas del Club Hoquei Prat, un club fundat al 1989, que juga els seus partits al pavelló del Complex Esportiu Municipal Sagnier, i que es troba a la Segona Catalana grup 1, l’última de les quatre categories que té l’hoquei autonòmic i estatal.
A banda del poc ressò que té aquest esport, una altra de les dificultats amb les quals es troba l’entitat és que es fomenta poc l’hoquei des de les escoles i que costa generar el cuquet de l’hoquei en els més joves. Tot això, a la pràctica, es tradueix en dificultats a l’hora de nodrir les categories formatives, que són precisament les que acabaran proveint d’efectius a l’equip sènior.
Amb 3 pratencs a l’equip, i dificultats per confeccionar categories formatives, el Club Hoquei Prat espera seguir lluitant per atorgar més visibilitat a un esport que destaca per la seva velocitat, associació i plasticitat de moviments.