Arxiu de: Club Marítim del Prat

La platja del Prat acull les regates de patí català

El Centre Municipal de Vela ha estat l’escenari de les regates de Festa Major de patí català. Les embarcacions participants han arribat de clubs com el Marítim, el Nàutic de Barcelona o el de Torredembarra. Un projecte organitzat pel Club Marítim del Prat i la Federació Catalana de vela.
Un dels objectius es potenciar la vela al Prat, des del equipament i la federació catalana s’ha demanat que el 2014 el Prat sigui seu la Copa d’Europa de patí català.
Una modalitat que a la ciutat, als anys 50 i 60, va tenir una gran importància, però, que amb al pas del temps s’ha anat perdent.
Ana Pujol, del club nàutic Masnou i actual campiona de Catalunya, ha estat la guanyadora de la regata de enguany, amb el seu Pati Català anomenat “vol de nit”.

Les regates obren les activitats per Festa Major

El Club Marítim del Prat, juntament amb la Federació Catalana de Vela, ha organitzat les Regates de Festa major per a patins catalans, catamarans i windsurfs.
Les regates, que s’han disputat durant dos caps de setmana consecutius han aconseguit ap…

El Centre municipal de Vela compleix el 1er any

Aquest estiu es compleix un any de l’entrada en funcionament del Centre Municipal de Vela. Un equipament esportiu que ha tingut una molt bona acollida i acceptació entre els pratencs. Aquesta temporada d’estiu ja són una cinquantena més de nens …

Resum informatiu del 23 al 29 de juny

Resum de l’actualitat de la setmana del 23 al 29 de juny al Prat TV

Arrenquen els cursos al Centre Municipal de Vela

El Centre Municipal de Vela comença a funcionar amb les estades nàutiques. Cursets d’estiu on els infants de 7 a 16 anys tenen un primer contacte amb els esports nàutics. Els infants no són els únics però que aquest estiu podran aprendre a navegar al mar.

L’edifici del Club Marítim ja és història

La seu del Club Marítim del Prat és ja història. L’enderrocament dels tres edificis s’ha fet en diverses fases. Tot i la senzillesa de les tasques sí que ha calgut la intervenció de maquinària i operaris especialitzats. Tot i l’enderrocament, ara comença una nova etapa del Marítim al nou Centre Municipal de Vela on la […]

El Club Marítim Prat es trasllada al Centre Municipal de Vela

Les velles instal·lacions s’enderroquen aquesta setmana

El Club Marítim ultima el trasllat el Centre de Vela

L’actual edifici del Club Marítim del Prat té els seus dies comptats: en els propers dies la seu del club es traslladarà al nou Centre Municipal de Vela i l’edifici serà enderrocat. La seva història es remunta a finals dels setanta.

El Centre Municipal de Vela del Prat entrarà en servei al juny

Serà un centre de referència local i comarcal en el foment dels esports nàutics, especialment de la vela en les seves diferents vessants

El Prat continua la recuperació del litoral

La construcció de la tercera pista i de la terminal 1 de l’aeroport del Prat bé li valen al municipi una compensació per l’impacte ambiental que comporten aquestes infraestructures a la ciutat. Compensacions, algunes, que ja han començat a materialitzar-se com és el cas de la reconstruïda Granja de la Ricarda o de la Pineda […]

Excel·lent qualitat de l’aigua de la platja del Prat

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) fa analítiques setmanals a la zona del Club Marítim.