Arxiu de: Club Petanca Marina-Llevant

El Marina Llevant organitza les 12 Hores de Petanca

Les pistes de la plaça Louis Braille s’han omplert de jugadors i aficionats a la petanca, en la competició de dotze hores organitzada pel club petanca marina llevan. Un torneig de barri, de lligam, en què moltes persones poden passar una bona estona competint i gaudint de la petanca. En total s’hi apleguen 56 jugadors, […]

Nou èxit de l’Open Internacional de petanca al Prat

Les pistes de petanca dels Jardins de la Ribera han acollit una nova edició de l’Open Internacional de petanca Ciutat del Prat – Pota Blava. Una competició que organitza el Club Petanca Prat juntament amb el Petanca Consuegra i el Marina Llevant. El torneig ha comptat, com sempre, amb el bo i millor de la petanca pratenca, però també nacional i internacional.
Després del nou èxit de l’edició d’enguany, les entitats pratenques treballen per mantenir aquest torneig que s’ha convertit en un dels més importants a nivell nacional.
S’inicia una nova temporada per la petanca pratenca, un esport que sempre aporta molts èxits a l’esport local.

El Marina Llevant tanca la temporada de petanca

El Club Petanca Marina Llevant ha tancat la temporada amb el torneig celebrat a les pistes de la plaça Louis braille, un torneig que serveix per concloure la temporada a nivel organitzatiu.
El balanç esportiu ha estat més que positiu pel club, complint els objectius que s’havien marcat a principi de temporada. Èxit del primer equip, bona campanya del segon i salt de qualitat de l’equip femení.
El club petanca marina afrontará l’inici de campanya vinent amb el repte de mantenir el nivell de l’equip femení a una categoría superior i amb la il.lusió de veure com el primer equip masculí aconsegueix el somiat ascens.

La petanca al Prat, en expansió

El Club Petanca Prat i el Club Petanca Marina han organitzat la primera melé social de petanca que es celebra al Prat. Aquesta primera melé s’ha disputat a les pistes de petanca dels Jardins de la Ribera i s’hi han apuntat 120 jugadors, per tant …

Els clubs de petanca s’uneixen en un torneig

La petanca pratenca té una nova cita dimecres 12 d’octubre als Jardins de la Ribera. Per primera vegada totes les entitats de petanca del Prat s’han unit per organitzar l’open Internacional de Petanca – Ciutat del Prat, que enguany arribarà a…