Arxiu de: Club Voleibol Prat

El CV Prat porta la Flama del Canigó fins a la ciutat

Un any més el Club Volei Prat ha estat el responsable de portar la Flama del Canigó, el foc que encén totes les fogueres del país fins a la ciutat.

Sol i diversió amb el 19è Torneig de vòlei platja

Amb l’arribada del bon temps i posada apunt de la platja del Prat torna una nova edició del Torneig 4×4 de vòlei platja organitzat pels Víkings Vòlei Prat.
Enguany es tracta de la 19a edició el que suposa la consolidació d’un dels tornejos més veterans de Catalunya. 19 edicions en els 19 anys de vida del club pota blava, l’empenta de voler organitzar un torneig creat amb l’únic objectiu de passar una agradable jornada de diversió, entreteniment i esport.
En aquesta edició, la participació s’ha ressentit una mica, han estat prop de 130 les persones que s’han donat cita a la platja del Prat. I és que cada vegada el vòlei platja és un esport amb atractiu i el del Prat ha deixat de ser el primer en obrir el calendari de tornejos catalans. Al club no hi ha preocupació per la reducció de la participació o que equips potents d’altres edicions canviïn de torneig, ja que la voluntat és fer una competició per tothom sense tenir en compte el nivell esportiu.
Com cada any des de fa 19, el vòlei platja obre la temporada d’estiu a la platja del Prat i, pràcticament la tanca. La propera cita serà el primer cap de setmana de setembre amb el torneig 3×3. El pròxim amb es compliran 20 anys del torneig i els Víkings Vòlei Prat i es prepara una edició ben especial.

Els esports presents a la 10a Mostra d’Entitats

Els esports presents a la 9a Mostra d’Entitats

Esport i cultura al primer matí de la Fira Avícola

Esport i cultura al primer matí de Fira. 39ena Fira Avícola de la Raça Prat 2012

Els Víkings inicien una nova temporada de vòlei

El sènior masculí dels Vikings Volei Prat ha començat amb pas ferm la temporada a la Primera Catalana: al seu caseller, tot victòries i només una derrota, el que suposa una gran injecció de confiança per un equip amb moltes cares noves, concreta…

El femení del Volei Vikings Prat certifica l’ascens

El Club Vòlei Vikings Prat femení certifica el seu ascens a primera divisió catalana. Aquest ascens a la màxima categoria del volei català ha estat fruit de l’esforç de tot l’equip, un equip que s’ha reforçat aquesta temporada amb noves ju…

El Víkings disputaran les fases d’ascens a Nacional

L’equip masculí dels Vikings Volei Prat tornarà a disputar unes fases d’ascens a Primera Divisió Nacional.
El conjunt pratenc ha acabat en la segona posició el campionat de lliga de primera catalana i obté, d’aquesta manera el bitllet per l…

Els esports presents a la 9a Mostra d’Entitats

Les entitats esportives del Prat són presents a la 9a Mostra d’Entitats en el marc de la 38a Fira Avícola. Una vintena de clubs i associacións han mostrat a la ciutadania les seves activitats.

La flama del Canigó per primer cop al Cèntric

La flama del Canigó, que encén totes les fogueres de les revetlles de Sant Joan arreu de Catalunya, ha arribat enguany a la plaça Mestre Estalella per primer cop. Des d’allà s’ha traslladat als Jardins del Mon Racó amb una festa amenitzada pels Diables del Prat.

Nou èxit al 18è Torneig 4×4 de Vòlei Platja

PROP DE 200 PERSONES HAN PARTICIPAT AL TORNEIG 4X4 DE VOLEI PLATJA QUE ORGANITZEN CADA ANY ELS VIKINGS VOLEI PRAT, I QUE AQUEST ANY HA ARRIBAT A LA SEVA DIVUITENA EDICIÓ. ES TRACTA D’UN TORNEIG QUE SERVEIX PER DONAR INICI A LA TEMPORADA ESPORTIVA A LA PLATJA DEL PRAT, I QUE ESTÀ CONSIDERAT UN DELS […]

Resum del 24 de febrer al 2 de març

Resum de l’actualitat de la setmana del 24 de febrer al 02 de març al Prat TV.

Aspiracions diferents pels equips dels Vikings

El sènior masculí dels Vikings Volei Prat acumula diverses temporades, quedant-se a les portes de disputar les fases d’ascens a Primera Nacional. Aquesta temporada, l’objectiu és el mateix, però, a mesura que avancen les jornades, les possibilitats disminueixen. Els pratencs han protagonitzat una primera volta del campionat molt irregular. Juan Carlos Moreno torna enguany a […]

Esport, música i ball en el primer matí de la Fira Avícola

Recull de les activitats de la Vuitena edició de la Mostra d’Entitats del Prat celebrada els dies 10, 11 i 12 de desembre de 2010. Fira Avícola Raça Prat, la Fira dels Potablava.