Arxiu de: Cofradía Jesús Crucificado y Nuestra Señora de los Dolores

Una exposició per celebrar el 25é aniversari de la Confraria Jesús Crucificado

La confraria de Jesús Crucificado y Nuestra señora de los Dolores compleix 25 anys i per celebrar-ho, entre altres actes, han organitzat una exposició de fotografies al centre cívic Sant Jordi Ribera Baixa, on es pot veure tota l’evolució de l’entitat.

25è aniversari de la confraria de Jesús Crucificado

La Cofradía Jesús Crucificado y Nuestra Señora de los Dolores ha cel·lebrat el seu vint-i-cinquè aniversari amb una processó que ha començat a la pista Xavier Marcilla. La Cofradía Jesús Crucificado y Nuestra Señora de los Dolores ha tret al carrer les dues imatges principals de la confraria com són la Verge dels Dolors i el […]

The post 25é aniversari de la confraria de Jesús Crucificado appeared first on elPrat.tv.

La Confraria estrena imatge per Setmana Santa

L’església de Sant Cosme ha estat l’escenari per acollir la benedicció de la nova imatge de Jesús a la creu de la confraria de Jesús Crucificado y Nuestra Señora de los Dolores que, per primera vegada, s’ha presentat en societat.

The post La Confraria estrena imatge per Setmana Santa appeared first on elPrat.tv.

La Borriquita marca l’inici de la Setmana Santa

La Confraria Jesús Crucificado y Ntra. Sra. de los Dolores ha iniciat la Setmana Santa amb la processó de diumenge de rams, també coneguda com la processó de “La Borriquita”. La processó ha estat seguida amb molta passió tant pels membres de la confraria com pels assistents.

El Prat es prepara per la Setmana Santa

La cofradia de Jesús Crucificado y Nuestra señora de los dolores ha realitzat a l’esglèsia sant cosme sant damià el tradicional pregó previ a la semana santa, que aquest any coincidirà amb la darrera semana del mes de març. A l’acte han assistit diferents persones, moltes d’elles membres de l’hermantat, que han escoltat atentament les paraules del pregoner d’aquesta edició.

La Setmana Santa es viu als carrers del Prat

La Confradia de Jesús Cucrificado y Nuestra Señora de los Dolores surt al carrer amb la processó de Divendres Sant.

Resum informatiu del 14 al 20 d’abril

Resum de l’actualitat de la setmana del 14 al 20 d’abril al Prat TV.

El Prat viu amb passió la primera processó

La confraria de Nuestro Señor Crucificado y Nuestra Señora de los Dolores realitza una de les primeres processons de la Setmana Santa, la del Diumenge de Rams. La processó ha assistit a la benedicció de la palma a la parròquia de la Mercè. Desprès han continuat el recorregut pels carrers pratencs, seguits de fidels emocionats […]