Arxiu de: Consell Esportiu del Baix Llobregat

Descobrir com es juga a altres indrets del món

Descobrir com es juga a diferents indrets del món i, amb això, promoure la pràctica esportiva entre els més petits. Aquests són els objectius bàsics de la trobada dels Jocs del Món que s’ha celebrat a les instal•lacions del CEM Sagnier organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat i amb la col•laboració de tres escoles pratenques, el Bernat Metge, el Charles Darwin i el Pompeu Fabra. Han estat prop de 200 alumnes de primer i segon de primària que en diferents grups han anat descobrint les versions d’altres països dels jocs que ja coneixen com la gallina cega.
Una trobada que es venia celebrant a diferents ciutats de la comarca i, gràcies a la iniciativa que ha tingut l’escola Bernat Metge, els jocs del món arriben al Prat.
Potenciar l’esports entre els més joves, descobrir altres cultures en els jocs i, sobretot, interrelacionar els alumnes dels diferents centres educatius són els objectius d’aquesta trobada on, des del Consell Esportiu del Baix s’espera que tingui continuïtat.

L’esport escolar implanta un sistema que puntua el joc net

Presentat el projecte Juga Verd Play i el nou portal esportiu del Baix Llobregat

L’Ajuntament del Prat compromès amb les entitats esportives

Responsables municipals treballen amb el Consell Comarcal en un pla per la defensa de l’esport

Reneix la competició escolar de futbol sala

Després de diversos anys, torna la competició als patis de les escoles

Escoles del Prat celebren una trobada esportiva

Les instal•lacions i les pistes d’atletisme del Complex Esportiu Municipal Sagnier han tornat a ser l’escenari de la trobada esportiva de centres educatius del Prat. Una jornada lúdico esportiva que arriba a la seva sisena edició i que està organitzada per l’Ajuntament, la Diputació de Barcelona i el Consell Esportiu del Baix Llobregat. Amb aquesta […]