Arxiu de: Consell Municipal de Joventut del Prat

Aprovat el Pla local de joventut 2013 – 2017

El document contempla més de 130 accions i serveis adreçats als i les joves del Prat

Una mostra per celebrar els 25 anys del Lloro

La mostra “EXPO” recorre els primers 25 anys d’història del Lloro, el servei de joventut. Una evolució des dels seus inicis a l’antic Casal de Cultura, passant per la Capsa i fins al seu actual emplaçament. Les inquietuds dels joves continuen se…

Els joves debaten sobre el futur de la ciutat

Els candidats joves de les formacions polítiques a les municipals de diumenge 22 de maig han debatut a EL PRAT RÀDIO sobre polítiques de joventut i sobre el futur del Prat.

Arriben els actes centrals de la campanya electoral

Les formacions municipals encaren els darrers dies de campanya electoral. Aquest cap de setmana han tret l’artilleria pesada per donar a conèixer les seves propostes.

Resum informatiu del 9 al 16 de març

Resum de l’actualitat de la setmana del 9 al 16 de març al Prat TV.

El jovent pratenc compta amb un nou organisme

El Consell Municipal de Joventut ja està constituït oficialment i d’aquí uns dies començarà a treballar. La seva constitució s’ha fet en un acte al saló de plens de l’ajuntament on s’ha anat entregant a cada un dels 35 membres del consell un pen drive amb els estatuts del nou organisme. Un consell que té […]

Es constitueix el Consell Municipal de Joventut del Prat

L’òrgan de Joventut tindrà la seva primera trobada el dijous 10 de març

Aprovats els darrers comptes del mandat

El Ple de l’Ajuntament del mes de desembre ha aprovat el pressupost municipal per a 2011, amb els vots favorables dels grups polítics de l’equip de govern (ICV-EUiA i PSC), l’abstenció de CiU i ERC, i el vot en contra del PP.