Arxiu de: Cooperativa Obrera de Viviendas

L’Ajuntament del Prat reunirà les entitats solidàries per impulsar el suport a les persones refugiades

L’Ajuntament del Prat de Llobregat reunirà el proper dimarts a les entitats solidàries de la ciutat per a tractar sobre la crisi humanitària de les persones refugiades que estan arribant a Europa.

Jornada de portes obertes al nou centre de dia de la COV

El centre de dia impulsat per la Cooperativa Obrera de Viviendas i gestionat per la Cooperativa SUARA, ha fet una jornada de portes obertes perquè els socis puguin conèixer les instal·lacions.

Conveni per promocionar l’habitatge cooperatiu

L’Ajuntament ha signat un conveni de col·laboració amb la confederació de cooperatives de catalunya, la Cooperativa obrera de viviendas i EcoPrat, per promoure l’economia cooperativa en l’àmbit de la vivenda.

L’Ajuntament i les cooperatives estudien la viabilitat de pisos cooperatius

Signatura d’un conveni entre l’Ajuntament del Prat de Llobregat i la Confederació Cooperatives de Catalunya, la Cooperativa Obrera de Viviendas, SCCL i Ecoprat, SCCL

El centre d’esplai El Globus es trasllada al passatge de l’Arús

L’entitat, amb 30 anys d’antiguitat al Prat, vol continuar amb la seva tasca d’educació en el lleure d’infants i joves

La festa del cooperativisme clou la setmana de l’economia social

La setena Festa Fira del Cooperativisme del Prat s’ha celebrat a la plaça Ramon Roigé i Badia, organitzada per la Cooperativa Obrera de Vivendas. Una jornada en què es pretén amplificar la tasca del cooperativisme i posar la cirereta a una setmana dedicada a l’economia social

The post La festa del cooperativisme clou la setmana de l’economia social appeared first on elPrat.tv.

Una setmana per potenciar el cooperativisme al Prat

El Centre de Promoció Econòmica ha l’escenari dels actes de la Setmana de l’Economia Social i Cooperativa del Prat: el segon Fòrum Delta on participen diverses iniciatives del Baix Llobregat. Una jornada on s’ha reivindicat aquest model d’empresa que cada cop pren més volada amb l’actual context de crisi.  

The post Una setmana per potenciar el cooperativisme al Prat appeared first on elPrat.tv.

El Casal de la Gent Gran de la Cooperativa Obrera de Viviendas, a ple rendiment

El Casal de la Gent Gran de la Cooperativa Obrera de Viviendas comença a funcionar a ple rendiment després d’un mes de la seva reobertura sota la nova gestió amb les activitats que es feien abans del seu tancament el passat estiu. …

El Casal de la Gent Gran a ple funcionament

Aquesta setmana entra ja en ple funcionament el Casal de la Gent Gran, l’antic casal de Caixa Penedès, gestionat ara per la Cooperativa Obrera de Viviendas. Aquest divendres s’ha fet la inauguració i en els parlaments s’ha recordat que si el Casal ha reobert ha estat gràcies a la insistència dels seus usuaris però també a la determinació de la Cooperativa i de l’Ajuntament

400 persones inscrites al reobert Casal de la Gent Gran de Caixa Penedès del Prat

L’antic Casal de la Gent Gran de Caixa Penedès reobert fa una setmana sota la gestió de la Cooperativa Obrera de Viviendas ja compta amb unes 400 persones inscrites, de les quals 150 són sòcies de la cooperativa. De mo…

Més de 400 persones al nou Casal d’Avis

Més de 400 persones ja estan inscrites al recentment reobert Casal de la Gent Gran que gestiona la Cooperativa Obrera de Viviendas i que abans pertanyia a Caixa Penedès. De moment, l’espai funciona a mig gas però s’espera que durant el proper mes de febrer comencin les primeres activitats regulars.
L’entitat, a més, està ultimant els preparatius de la posada en marxa d’un centre de dia, en aquest cas, exclusiu pels socis i sòcies, al carrer Primer de Maig.

Encara es poden presentar candidatures als Premis Ciutat del Prat 2014

El termini acaba el 17 de gener proper

L’exCasal d’avis de Caixa Penedés tornarà a obrir

La Cooperativa Obrera de Viviendas, la Fundació PINAE i l’Ajuntament del Prat han signat aquest divendres el conveni que permetrà reobrir l’antic Casal d’Avis de Caixa Penedès que es va tancar el passat estiu. L’acord a tres bandes permet recuperar aquest espai que se suma al recentment posat en marxa al renovat Centre Cultural El Remolar.

Acord a tres bandes per reobrir el casal d’avis de l’antiga Caixa Penedès

Conveni entre la Cooperativa Obrera de Viviendas, l’Ajuntament del Prat i la Fundació Pinnae

Punt i final a la setmana del cooperativisme

El catedràtic d’economista i politòleg Joan Subirats ha tancat el cicle d’activitats de la Setmana del Cooperativisme de la nostra ciutat al Cèntric. Una trobada que ha servit per parlar sobre el model d’empresa cooperativa i els reptes de futur.

Tot i que les xerrades i activitats d’aquesta setmana del cooperativisme ha acabat, encara es pot visitar fins el proper 15 de setembre l’exposició ’50 anys de Joventut Unida Pratenca’. Es tracta d’un repàs sobre aquesta associació juvenil dels anys 60 amb un clar caràcter que va sorgir en plena època franquista.