Arxiu de: Disprat-Lleure

7 entitats de lleure signen convenis de col·laboració amb l’Ajuntament

El saló de plens de l’Ajuntament del Prat ha acollit aquest dimarts al vespre la signatura dels convenis de col·laboració amb les entitats de joventut de la ciutat.

Les entitats signen els convenis de col·laboració

El saló de plens de l’Ajuntament del Prat ha acollit la signatura dels convenis de col•laboració amb les entitats de la ciutat. Han estat un total de 26, d’aquestes 20 són associacions culturals i 6 de lleure entre els agrupaments escolta i guia, Disprat-Lleure i els esplais del municipi.

Jornada del PratiLleure passada per aigua

El Fondo d’En Peixo ha acollit el segon Pratilleure en una matinal de diumenge marcada per la pluja. Tot i això, hi ha hagut famílies que s’han apropat per gaudir de les diverses activitats que han organitzat les associacions de lleure del Prat, que s’han pogut donar a conèixer.

Disprat Lleure organitza un concert solidari

El Cèntric, amb motiu del dia internacional de la discapacitat, ha acollit l’actuació de Diverberum, un grup musical que ha col•laborat amb Disprat-Lleure, per tal de recaptar fons a benefici dels infants i joves d’aquesta entitat organitzadora…

Disprat-Lleure arrenca una nova temporada

L’Associació per a nois i noies amb discapacitat psíquica prepara moltes activitats

Comença el nou curs als caus i l’esplai amb la mirada posada al primer Pratilleure.

Ahir dissabte 15 d’octubre es donava el tret de sortida al nou curs a l’espai i caus del nostre poble. Desenes de nens i nenes, nois i noies comencen un nou curs que els omplirà els dissabtes a la tarda d’activitats, valors i experiències personals….

L’Ajuntament del Prat posa en marxa el Punt del Voluntariat Social

Per posar en contacte persones que volen ser voluntàries amb entitats que en necessiten