Arxiu de: El Niño de la Hipoteca

El Festival Esperanzah arriba a la cinquena edició

L’ESPERANZAH és un festival atípic i utòpic, tal com el defineixen els seus organitzadors, l’entitat GATS. Per l’Esperanzah, han passat enguany artistes com “Tortell Poltrona”. Un artista que ha fet riure i passar una bona estona tan a menuts com a grans.
També han intervingut persones com Arcadi Oliveres que ha fet una defensa de l’estat del benestar i ha assenyalat els qui per ell són responsables de la situació, els bancs, les grans empreses i les grans fortunes.
Els organitzadors estan satisfets de la cinquena edició de l’Esperanzah
El niño de la hipoteca i los ratones, un grup amb imaginació i humor sarcàstic, han donat un toc diferent al vespre amb la seva música, que no ha deixat indiferent a ningú.
La pinzellada final l’ha posat Amparo Sánchez, senya d’identitat del festival; la cantautora ha presentat el seu nou treball “alma de cantaora”.

El grup local del Coop 57 al Baix Llobregat es presenta al Prat

El Coop 57 és una eina de finançament per a les cooperatives de treball i altres entitats de l’economia social. Cada cop són més les persones i els projectes que hi participen, i aquesta expansió està seguint un model en xarxa. El teixit social de cada territori s’organitza en grups per a gestionar-se autònomament.  L’associació pratenca GATs s’ha decidit a impulsar un grup a la comarca, i dijous 7 de març es va fer la presentació.