Arxiu de: El Prat Comunicació

Aprovat el cartipàs municipal 2015-2019

Aquest dimecres s’ha celebrat el primer ple del nou mandat 2015-2019 on les vuit formacions amb representació al consistori han pres seient per primer cop al saló de la Casa de la Vila. Ha estat una sessió, per cert, plena de gom a gom, on s’ha donat compte del cartipàs municipal acordat per l’equip de […]

La plataforma audiovisual elprat.tv es renova

El Prat.tv es renova: canvi d’imatge i millora de les funcionalitats.

El disseny de la pàgina és ara més intuïtiu, amb un menú desplegable a la part superior on es pot triar entre diferents categories: els vídeos destacats del dia, actualitat, cultura, esports, la setmana en 5 minuts, el prat a fons, els més vistos o els més valorats.

Canvia també el sistema de gravació de les imatges, que ara serà en Alta Definició. Això comporta una millora en la qualitat dels vídeos de elprat.tv.

Ara també és més fàcil compartir els vídeos a les xarxes socials twitter i facebook. I qui vulgui descarregar-se qualsevol clip ho podrà fer sense necessitat d’estar registrat a la pàgina.

La novetat més important, però, és que els vídeos de elprat.tv es podran visualitzar a telèfons intel•ligents i tauletes. Aquesta adaptació del web als dispositius mòbils facilita encara més seguir l’actualitat del Prat en imatges a través de elprat.tv.

Aquest canvi de plataforma ha comportat un canvi en l’enllaç dels vídeos que fins ara hi havia a l’arxiu de elprat.tv, més de 3.300. En aquest sentit, les persones que tinguin un vídeo de elprat.tv incrustat en les seves webs o blocs, hauran de posar-se en contacte amb elprat.tv per tal que els facilitem el nou enllaç d’aquests vídeos.

El Ple aprova els pressupostos de 2014

L’oposició ha votat en contra d’uns pressupostos que consideren no són tan socials com el consistori assegura. Des del Partit Popular han preguntat perquè l’ajuntament demana crèdits i han demanat que es pugi l’IBI especial al Port i Aeroport.
El ple ordinari del mes de desembre ha aprovat de forma inicial els pressupostos per l’any vinent. En total, sumant la despesa ordinària, les inversions i els pressupostos de les tres empreses municipals, parlem de 95 milions d’euros.

L’Ajuntament presenta el Pressupost a les entitats

El Pressupost de l’Ajuntament del Prat i les tres empreses municipals per l’any que ve és manté en gairebé 95 milions d’euros. És lleugerament inferior al d’aquest 2013 i torna a posar l’accent en els serveis socials que augmenten en un 6% i se situa en poc més de 7 MILIONS D’EUROS. La resta de partides que també incrementen els comptes són Promoció Econòmica, Comerç i Turisme així com Espai Públic i Projectes Urbans.

Serveis socials i promoció econòmica, prioritats del Pressupost 2014

L’Ajuntament presenta els comptes a les entitats i els portarà a aprovació al Ple municipal de dimecres 18 de desembre

Nou llibre digital del Centre de Normalització: “Temps era temps”

Conté catorze contes de diversos llocs del món que han explicat els i les alumnes dels cursos de català del Prat

Ple amb polèmica sobre les empreses municipals

El Partit Popular ha demanat deixar de formar part del consells d’administració de les tres empreses municipals del Prat. Així ho ha anunciat el portaveu del PP a l’Ajuntament, en les Juntes Generals celebrades aquest dimecres moments abans de la…

El Prat Ràdio celebra els seus primers 10 anys

El Prat Ràdio commemora el seu desè aniversari i ho ha fet traslladant-se al carrer la Diada de Sant Jordi. Durant aquests temps la ràdio local municipal de la ciutat s’ha consolidat i s’ha convertit en un referent.
Pel matí s’ha desenvolupa…

Èxit de participació a la 8a Trobada de Dones

Més de 120 dones han participat aquest dissabte a la vuitena jornada de dones al Centre Cívic Sant Jordi- Ribera Baixa. Una trobada amb la ponència ‘Moviments socials. On som les dones?’ i quatre tallers, que han servit per aprendre biodansa, a …

Novetats a la programació del Prat Ràdio

Apostar per la proximitat i mantenir-se com a referent informatiu al municipi. Són els objectius de la nova temporada del Prat Ràdio que comença aquest mes de setembre. Una temporada que presenta diverses novetats però que seguirà apostant per la …

«Faria un documental de qualsevol cosa, a tot se li pot treure suc»

Vocació per explicar històries
Sergi Sandúa té 39 anys, és realitzador de documentals i actualment treballa per al Prat Comunicació. Professional autodidacta un bon dia va volar de l’aeroport del Prat per explicar l’ocupació israeliana de P…

Les dones perden la por a les càmeres

Una quinzena de dones participen en el taller ‘Imatges, més que paraules’, en el que han après a perdre la por a les càmeres i a parlar en públic. El curs ha estat organitzat pel Consell de Dones i impartit a les instal•lacions del Prat Ràdio i del Prat TV.

Aprovats els darrers comptes del mandat

El Ple de l’Ajuntament del mes de desembre ha aprovat el pressupost municipal per a 2011, amb els vots favorables dels grups polítics de l’equip de govern (ICV-EUiA i PSC), l’abstenció de CiU i ERC, i el vot en contra del PP.

El Ple de l’Ajuntament aprova el pressupost municipal per a 2011

El pressupost consolidat (el de l’Ajuntament més el de les empreses municipals) és un 18,7% inferior al d’aquest any.