Arxiu de: El Racó del Món

Cases d’en Puig acull la 15ena Festa del comerç just i la banca ètica

Sensibilitzar a la ciutadania sobre els valors i principis del comerç just, la banca ètica i el consum responsable aquest és l’objectiu de la Festa del Comerç just i la banca ètica organitzada per el Racó del Món. La festa ha arribat a la seva quinzena edició i s’ha celebrat a Cases d’en Puig.

The post Cases d’en Puig acull la 15ena Festa del comerç just i la banca ètica appeared first on elPrat.tv.

El Prat s’omple de roses i llibres per Sant Jordi

Llibres i roses han tornat a omplir, malgrat la crisi econòmica, els carrers del Prat a la Diada de Sant Jordi. Han estat més de 185 paradetes repartides per tota la ciutat entre particulars, entitats i botigues.

La Diada de Sant Jordi es viu als carrers del Prat

Llibres i roses han tornat a omplir els carrers del Prat avui, a la Diada de Sant Jordi. Són més de 185 paradetes repartides per tota la ciutat entre particulars, entitats i botigues. Tot i la crisi econòmica, els pratencs i pratenques s’han animat a gaudir i formar part d’un dels dies més especials de la cultura i de Catalunya.

Els serveis a la ciutadania s’agrupen a les Cases d’en Puig

També s’hi apleguen consells de participació i diversos programes municipals

Esport, música i ball en el primer matí de la Fira Avícola

Recull de les activitats de la Vuitena edició de la Mostra d’Entitats del Prat celebrada els dies 10, 11 i 12 de desembre de 2010. Fira Avícola Raça Prat, la Fira dels Potablava.