Arxiu de: Federació Catalana de Patinatge

L’hoquei base pratenc va prenent forma

L’escola del Club Hoquei Prat va sobre rodes. Ha començat un nou curs amb més nens i nenes. Als 12 que van tancar el curs passat, se’ls ha de sumar els sis que s’han incorporat enguany i que comencen a fer les seves primeres passes en el món de l’hoquei. La creació de l’escola ha […]

El CH Prat engega una escola d’hoquei

S’ha posat en marxa l’escola d’hoquei patins al Prat. El Club Hoquei Prat ha començat primer el curs per a nens i nenes de 4 i 5 anys a les instal•lacions del CEM Sagnier amb la col•laboració de la Federació Catalana de Patinatge i que durarà fins al mes de desembre. Durant la passada Festa Major, l’entitat pratenca, ha organitzat un tast d’hoquei pels més petits per promoure aquesta disciplina esportiva.
L’objectiu és potenciar aquesta disciplina esportiva a la ciutat i tornar a revifar la base del club per garantir la continuïtat de l’equip sènior en un futur. En definitiva, promoure l’hoquei i totes les disciplines del patinatge en general.
Comença a rodar l’escola d’hoquei al Prat al pavelló del Complex Esportiu Municipal Sagnier, ja són 8 nens i nenes els que han començat el curs i s’espera que de mica en mica vagi augmentant aquest número. Els entrenaments del primer curs són els dilluns i dimecres al pavelló del Sagnier.