Arxiu de: Federació Catalana de Vela

Molta activitat esportiva a la 11a Mostra d’Entitats

Les entitats esportives no s’han volgut perdre una nova edició de la Mostra d’Entitats en el marc de la 40a Fira Avícola de la Raça Prat.

La platja del Prat acull les regates de patí català

El Centre Municipal de Vela ha estat l’escenari de les regates de Festa Major de patí català. Les embarcacions participants han arribat de clubs com el Marítim, el Nàutic de Barcelona o el de Torredembarra. Un projecte organitzat pel Club Marítim del Prat i la Federació Catalana de vela.
Un dels objectius es potenciar la vela al Prat, des del equipament i la federació catalana s’ha demanat que el 2014 el Prat sigui seu la Copa d’Europa de patí català.
Una modalitat que a la ciutat, als anys 50 i 60, va tenir una gran importància, però, que amb al pas del temps s’ha anat perdent.
Ana Pujol, del club nàutic Masnou i actual campiona de Catalunya, ha estat la guanyadora de la regata de enguany, amb el seu Pati Català anomenat “vol de nit”.

La pratenca Silvia Roca somia amb Río 2016

Silvia Roca és una esportista d’elit que als 18 anys va deixar la familia per instal•lar-se a Santander, a la seu de la Federació Espanyola de Vela, i formar part de l’equip espanyol. La pratenca compagina la pràct…

La pratenca Silvia Roca somia amb Río 2016

El Centre Municipal de Vela està potenciant els esports nàutics a la ciutat. Al Prat, però, hi ha tota una campiona d’Europa de vela. Es tracta de Silvia Roca, pratenca, que va guanyar l’europeu en match race de la classe elliott al setembre de 2012 a Santander. Des dels sis anys pujada a una embarcació i des dels 11 practicant aquest esport, la vela per ella és una forma de viure.

Silvia Roca és una esportista d’elit que als 18 anys va deixar la familia per instal•lar-se a Santander, a la seu de la Federació Espanyola de Vela, i formar part de l’equip espanyol. La pratenca compagina la pràctica esportiva a alt nivell amb la seva professió.
La pota blava es va quedar un pas de poder participar als Jocs de Londres, finalment la seva embarcació no va ser l’escollida pels seleccionadors. Però al setembre, a Santander, assolia el títol europeu juntament amb les canàries Lucía i Fàtima Reyes.
Ara, ja de nou a El Prat i entrenant a la Federació Catalana, té el repte de participar als Jocs de Rio, no va ser a Londres, però no es vol perdre la cita olímpica del 2016.

La pratenca, amant de la vela i els esports nàutics, considera que el Centre Municipal de Vela és una manera d’obrir la ciutat al mar i potenciar aquestes modalitats esportives.

Río 2016 és el repte pel qual treballa diàriament la Silvia Roca, tenir una pratenca competint als Jocs Olímpics.

El Centre Municipal de Vela es consolida en el seu tercer any de vida

Cada cop acull més activitats i es vol convertir en un centre de referència a nivell comarcal

Tercer estiu i consolidació del Centre de Vela

Amb l’estiu, la platja del Prat, pren protagonisme. El Centre Municipal de Vela ha complert el seu tercer any de funcionament, consolidant-se any rere any. L’equipament ofereix cursos d’iniciació en esports nàutics per a infants i adults i casals i campus d’estiu organitzats i gestionats per la Federació Catalana de Vela. Cada vegada són més els pratencs que coneixen el centre i les activitats que s’hi practiquen.
Poc a poc l’equipament va tenint ressò entre els ciutadans del Prat. Un dels reptes de futur és arribar al màxim de pratencs possible i també convertir l’equipament en el centre de referència a la comarca dedicat a esports nàutics.
Els cursos que ofereixen al centre són els de catamarà, patí català, windsurf, kayak i pàdel surf. Amb el Centre Municipal de Vela, la platja del Prat és el lloc idoni per descobrir i practicar esports nàutics a l’estiu.

Les regates obren les activitats per Festa Major

El Club Marítim del Prat, juntament amb la Federació Catalana de Vela, ha organitzat les Regates de Festa major per a patins catalans, catamarans i windsurfs.
Les regates, que s’han disputat durant dos caps de setmana consecutius han aconseguit ap…

Resum informatiu del 23 al 29 de juny

Resum de l’actualitat de la setmana del 23 al 29 de juny al Prat TV

Arrenquen els cursos al Centre Municipal de Vela

El Centre Municipal de Vela comença a funcionar amb les estades nàutiques. Cursets d’estiu on els infants de 7 a 16 anys tenen un primer contacte amb els esports nàutics. Els infants no són els únics però que aquest estiu podran aprendre a navegar al mar.

El Centre Municipal de Vela del Prat entrarà en servei al juny

Serà un centre de referència local i comarcal en el foment dels esports nàutics, especialment de la vela en les seves diferents vessants

Tot preparat pel centre de vela que s’obre al maig

L’Ajuntament del Prat i la Federació Catalana de Vela signen un conveni de col•laboració per a la promoció dels esports nàutics a la ciutat. Un objectiu que serà realitat a través del centre municipal dedicat a aquesta pràctica que s’està ultimant al litoral pratenc i que entrarà en funcionament el proper mes de maig.

El Centre Municipal de Vela impulsarà els esports nàutics

L’Ajuntament del Prat i la Federació Catalana de Vela signen un conveni de col·laboració