Arxiu de: Consell regulador de la IGP del Pollastre i Capó del Prat

Inaugurada la Fira Avícola de la Raça Prat 2014

Ja s’ha inaugurat la Fira Avícola de la Raça Prat que exhibeix durant tot el cap de semana els millors exemplars de pollastre potablava. Una edició amb la qual criadors i productors han reivindicat la necessitat de més suport i relleu generacional per tal de garantir el futur de l’únic pollastre amb la Indicació Geogràfica […]

Arriba la 40a Fira Avícola de la Raça Prat

Del 13 al 15 de desembre, juntament amb la la 26a Mostra Comercial i la 11a Mostra d’Entitats

Tot a punt per la 40ena Fira Avícola Raça Prat

El Centre de Promoció Econòmica ha escalfat els motors per la 40ena Fira Avícola de la Raça Prat amb unes jornades tècniques. Sota el títol DE LA GRANJA AL PLAT s’ha explicat el procés de criança, producció i cuina del pollastre potablava.

L’Ajuntament aporta 6.000 € a la promoció del pollastre pota blava

Per a actuacions incloses en el Pla de foment del Consell Regulador de la Indicació Geogràfica Protegida Pollastre i Capó del Prat

Comença una nova edició el Març Gastronòmic amb més de 20 restaurants

Ja ha arrencat per quart any consecutiu el Març Gastronòmic a la ciutat. Fins a finals de mes, un total de 23 restaurants del Prat oferiran a les seves cartes els dos productes emblemàtics del municipi: la carxofa Prat i el pollast…

Comença una nova edició del Març Gastronòmic

Ja ha arrencat per quart any consecutiu el Març Gastronòmic a la ciutat. Fins a finals de mes, un total de 23 restaurants del Prat oferiran a les seves cartes els dos productes emblemàtics del municipi: la carxofa Prat i el pollastre potablava. Per aquesta edició s’espera assolir la xifra de 6.000 menús.

Això sí, enguany el preu del menú del Març Gastronòmic pot augmentar i se situa entre els 20 euros de les darreres edicions fins els 25 en alguns casos. Tot plegat amb el maridatge de la cervesa Inèdit de la DAMM que NO està inclosa en el preu.
Una edició que té novament com a padrins als representants més destacats del teixit agrícola del Prat.

Enguany, hi ha una novetat destacada: la nova plana web www.marcgastronomic.cat on es pot consultar tota la informació relacionada amb la iniciativa. Per donar a conèixer encara més la gastronomia pratenca aquest cap de setmana ha tingut lloc la primera de les activitats paral•leles: la Segona Trobada GastroBlocaire al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa amb la presència de dos xefs de la ciutat, Susanna Aragón i el Joan Figueres.

Els blocaires van aprofitar l’ocasió fer fotografies amb els seus telèfons mòbils per acompanyar les peces que després van redactar per a cadascun dels seus blocs.

Arrenca la Fira Avícola de la Raça Prat

Ja ha començat la 39ena edició de la Fira Avícola de la Raça Prat. Més de 140 galls, gallines, pollastres i capons s’exhibeixen fins diumenge al pavelló avícola encapçalats pels tres guanyadors d’aquesta edició. Enguany, ho fan acompanyats per tres races catalanes que visiten la mostra: la penedesenca, l’empordanesa I la flor d’ametller de la Seu d’Urgell.

Es posa en marxa la xarxa El Prat degusta’l

Comença a funcionar la xarxa de restaurants ‘El prat, degusta’l’ que agrupa catorze restaurants del Prat implicats en el foment i la promoció del pollastre potablava i la carxofa Prat. Es tracta d’una iniciativa que aplega les associacions de…

Resum informatius del 09 al 15 de desembre

Resum de l’actualitat de la setmana del 09 al 15 de desembre al Prat TV.

Pota blava al perfum de llimona i farigola

Terra de Sabors. Vídeo cedit per la Xarxa de Televisions Locals. Pep Nogué