Arxiu de: Joventut Prat

Comença a rodar el nou AE Prat B

L’AE Prat B comença a rodar. El nou equip filial del club pratenc es prepara para la temporada de debut. El conjunt, sorgit de l’absorció del CD Juventud Prat per part de l’AE Prat, militarà al grup tercer de segona catalana que iniciarà la temporada el proper 6 de setembre. El nou AE Prat B […]

L’AE Prat absorbeix el Juventud Prat, que passa a ser l’AE Prat B

L’acord haurà de ser ratificat per l’assemblea de socis

El Juventud Prat, a millorar a la segona volta

La Juventud Prat tanca la primera volta amb un aprovat. Un inici complicat de temporada, on l’equip va perdre punts fàcils. Tot i aquest dur inici de curs, l’equip s’ha refet, aconseguint agafar una molt bona ratxa de resultats que li han donat el suficient oxigen per sortir del pou. Ara mateix conjunt potablava es troba amb 23 punts, fora del llocs de descens.
L’equip va arrancar la nova temporada amb noves incorporacions a la plantilla i ho feien amb l’objectiu de millorar una mica més el números del curs passat. Alguns d’aquest fitxatges tornaven a casa desprès de jugar en altres equips de la comarca.
A l’últim partit disputat, l’equip pratenc va guanyar 4-1 al Sant Joan Despí. El conjunt de Rafa Lay va començar perdent el partit desprès de rebre un gran gol de falta. Tot i el marcadors advers, els pota blaves li van donar la volta al partit amb un poker de gols.

Quatre clubs signen conveni amb l’Ajuntament

El saló de plens de l’Ajuntament ha acollit la signatura dels convenis de col•laboració entre el consistori i 4 entitats esportives de la ciutat. Aquestes han estat l’AE Prat, el CB Prat, el Pratenc AA i el CD Joventut Prat. Els 4 clubs renoven enguany el seu acord amb l’ajuntament. L’AE Prat ha renovat per 214 MIL euros i el CB Prat tornarà a rebre enguany 180 MIL euros. D’altra banda, el Joventut Prat ha acordat un conveni de col•laboració amb el consistori de 12 MIL euros, mentre que en aquest 2014 el Pratenc Associació d’Atletisme ha signat per 57 MIL euros, un acord que aquesta temporada inclou la subvenció que ja rebia el club en concepte de Jocs Escolars i que ara està afegida al conveni.

El Juventud Prat davant una nova temporada

El Joventut Prat afronta el repte d’una nova temporada al grup tercer de segona catalana.
Després de l’estiu la plantilla del conjunt pratenc es posa a treballar per arribar amb òptimes condicions a l’inici del campionat. Per aquest nou any el cos tècnic ha volgut mantenir el bloc de jugadors de la passada temporada i només hi ha hagut unes petites incorporacions per reforçar totes les línies.
Amb una plantilla més equilibrada, l’equip i el club tenen reptes ambiciosos per aquesta temporada, volen donar un pas endavant en la categoria i lluitar per les posicions destacades de la classificació.
Una curta pretemporada per preparar el debut a la segona catalana davant el Sant Esteve de Sesrobires amb l’ambició de ser un equip important enguany a la categoria.

Bon balanç de temporada pel Juventud Prat

Balanç final de temporada del Joventut Prat al grup tercer de la segona catalana. Els pratencs han acabat setens classificats i consolidant-se a la categoria. A partir de la pròxima temporada encetarà una nova etapa passant a ser el filial de l’AE Prat, tot i que els dues entitats mantindran les seves estructures de club.

El Juventud Prat passa a ser equip filial de l’AE Prat

L’acord garanteix la continuïtat del Juventud a Segona Catalana

Signats els convenis entre el consistori i quatre clubs

L’Ajuntament del Prat ha signat convenis de col•laboració amb diverses entitats esportives de la ciutat. Es tracta de la renovació de l’acord de subvenció amb l’AE Prat i el CB Prat, el Pratenc Associació d’Atletisme i el Joventut Prat.
L’aportació general del consistori enguany serà de més de 4 CENTS MIL euros repartits entre les 4 entitats. 210 MIL per l’AE Prat, 180 MIL pel CB Prat, 42 MIL 3 CENTS pel Pratenc Associació d’Atletisme i 12 MIL pel Joventut Prat. L’Ajuntament del Prat representa un cas, pràcticament, únic a les ciutats veïnes.
Unes subvencions que per els clubs són molt importants per garantir la viabilitat dels seus projectes durant la temporada, sobretot si pensem com ha afectat la crisi econòmica a l’esport en general.
Ajuntament i entitats esportives van de la mà per promocionar i donar un impuls a l’esport local.

El Juventud Prat treballa per la nova temporada

Comença una nova temporada pel Joventut Prat a la segona catalana amb la intenció clara de no patir tant com en la passada campanya on els potablaves van certificar la permanència a la darrera jornada.
I per garantir aquest objectiu principal el co…

La Joventut Prat, a per totes a la segona volta

La Juventud Prat ha començat la segona volta amb nous fitxatges i un canvi a la banqueta que ha suposat una millora a nivell competitiu. L’equip pratenc, que a la primera volta estava en posicions de descens, encara està per sota a la taula però m…

L’Ajuntament i l’esport local van de la mà

L’Ajuntament del Prat ha signat convenis de col•laboració amb diverses entitats esportives de la ciutat. Es tracta de la renovació de l’acord de subvenció amb l’AE Prat i el CB Prat i també la col•laboració que enceta a partir d’enguan…

El Juventud Prat prepara la nova temporada

El Joventut Prat ha tornat a la feina per preparar la nova temporada en la nova categoria, la segona catalana.
Després d’un any irregular, el conjunt pratenc ha format un conjunt més jove i amb qualitat tècnica per afronta el repte d’una nova t…

Resum informatiu del 20 al 26 de gener

Resum de l’actualitat de la setmana del 20 al 26 de gener al Prat TV.

Important victòria de l’AE Prat contra el Terrassa al Sagnier

El CB Prat perd contra el Santurtxi al Joan Busquets.

Resum informatiu del 14 al 20 d’octubre

Resum de l’actualitat de la setmana del 14 al 20 d’octubre a elprat.tv.